Affiliate marketing business starten in Nederland?


In Nederland is affiliate marketing nog lang niet zo groot als in bijvoorbeeld Amerika. Maar steeds meer mensen zien in dat ze meer vrijheid kunnen krijgen door iets voor zichzelf op te zetten. Met affiliate marketing werk je voor jezelf en op je eigen tijden.

Affiliate marketing in Nederland

Steeds meer mensen proberen een eigen business op te zetten om te werken volgens een eigen schema en een eigen gekozen salaris. De meeste mensen denken hierbij aan een fysieke business waarbij ze er elke dag moeten zijn.

Maar sinds de komst van het internet is daar veel aan veranderd en kun je tegenwoordig een bedrijf op het internet starten.

De meeste mensen denken dat ze daarvoor een gigantisch startkapitaal voor nodig hebben en beginnen er dan niet aan. Maar met affiliate marketing heb je vrijwel geen startkapitaal nodig en zijn de inkomsten oneindig. Zolang jij doorgaat met bouwen aan je website(s) blijft je inkomen op lange termijn groeien.

Ook hoef je er geen fulltime baan van te maken en kun je met een paar blogupdates in de week werken naar een fulltime inkomen met affiliate marketing

Waarom veel de meeste beginners geen succes behalen met affiliate marketing

Met affiliate marketing beginnen is makkelijk, maar er daadwerkelijk succesvol mee worden is een ander verhaal. De grootste valkuil van alle beginners is dat ze er te vroeg mee stoppen. We zijn allemaal geprogrammeerd om direct resultaat te zien van het werk dat we leveren. We werken x aantal uur om een bepaald salaris te ontvangen.

Als je werkgever zou zeggen dat je pas loon ontvangt als je resultaten laat zien stop je ermee en zoek je een andere baan. Toch is het heel goed mogelijk om veel geld te verdienen met affiliate marketing maar verdien je het meestal niet direct.

Starten met Affiliate Marketing?

Toen ik begon met Affiliate Marketing had ik geen idee wat ik moest doen. Totdat ik begon met de Affiliate Marketing Revolutie. Nu kan ik leven van mijn online inkomsten.

Meer informatie over de cursus

Je doet vooraf veel werk en krijgt daar later keer op keer voor betaald. Ook als je op dat moment niet aan het werk bent.

Dat komt omdat je website altijd online staat waardoor er 24 uur per dag 7 dagen in de week mensen naar je website komen en iets van je kunnen kopen.

Wat is er mogelijk met affiliate marketing in Nederland?

De Nederlandse markt voor affiliate marketing is natuurlijk een stuk kleiner dan de Amerikaanse markt. Dat betekent dat je in theorie minder mensen kunt bereiken dan wanneer je een Engelstalige website zou maken.

Maar affiliate marketing in Nederland is slechts een kwestie van opschalen. Als je namelijk met één website 2000 euro per maand kunt verdienen kun je met 15 websites al 30.000 euro verdienen en met 25 websites 50.000 euro per maand verdienen.

Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is zorgen dat je websites wekelijks één of meerdere keren een nieuwe blogupdate krijgen. Je kunt er dan voor kiezen om dit zelf te schrijven maar je kunt het ook laten schrijven door een tekstbureau.

Zelf schrijf ik ook teksten voor veel verschillende affiliate marketeers en heb ik hiervan mijn business gemaakt. Als je interesse hebt om je teksten door mij te laten schrijven kun je contact met me opnemen via Writgo.nl

Met affiliate marketing bouw je aan online vastgoed

Elke website die je maakt en onderhoudt kun je zien als een huis dat je koopt om vervolgens huurinkomsten te ontvangen. Hoe meer mensen er op je website komen hoe meer je uiteindelijk gaat verdienen.

Daarnaast wordt je website door het groter maken ook steeds meer waard en kun je er zelfs geld aan verdienen door je website te verkopen. Zelf ben ik meer een voorstander van wederkerende inkomsten en zou ik niet zo snel mijn websites verkopen.

Als ik mijn website namelijk verkoop ontvang ik daar maar één keer een bedrag voor terwijl als ik de website zelf blijf onderhouden ik maandelijkse inkomsten betaald krijg.

Gewoon beginnen met affiliate marketing

Als je nog nooit een website hebt gemaakt en niet veel van affiliate marketing weet, raad ik je aan eens naar de affiliate marketing revolutie te kijken. Hier leer je hoe je 250 euro per dag kunt verdienen met één affiliate marketing website.

Als je de eerste website dan succesvol hebt gemaakt is het heel makkelijk om een volgend project te beginnen en daar ook inkomsten mee te verdienen. Zo bouw je langzaam naar een online imperium.

Ook al verdien je niet direct geld met affiliate marketing en is de markt veel kleiner in Nederland. Steeds meer mensen maken gebruik van het internet en dat geeft je veel kansen.

Ga gewoon eens een jaar aan de slag en dan zal je zien dat je al heel veel kunt bereiken met een paar uurtjes werk per dag.

Starten met Affiliate Marketing?

Maak kennis met Affiliate Marketing in mijn Gratis E-book! Zelf ben ik al een tijd bezig met Affiliate Marketing en leef ik inmiddels van mijn online inkomen. Ik help je graag de eerste stappen te zetten met affiliate marketing. Download daarom mijn e-book helemaal gratis.

Gratis Downloaden

Recent Content