Welk budget heb je nodig voor affiliate marketing?
21 november 2018 

Welk budget heb je nodig voor affiliate marketing?

Affiliate Marketing is een van de goedkoopste manieren om een online bedrijf te beginnen op het internet, toch zijn er nog steeds veel beginners die vallen over de kosten en daardoor niet willen beginnen met affiliate marketing. Het is goed om te weten dat je voor affiliate marketing vrijwel geen geld nodig hebt om te beginnen.

De enige investering die je moet doen om succesvol te worden met affiliate marketing is een domeinnaam en hosting. Dit kost je nog geen 5 euro per maand.

Daarnaast kun je als je wilt nog aanvullende kosten maken. Zoals het volgen van een affiliate marketing cursus, een premium wordpress thema en e-mail marketing. Maar als je in het begin nog geen geld hebt, is het niet nodig om direct deze kosten te maken.

Waarom je een website met domeinnaam nodig hebt

Veel beginners proberen met afiliate marketing te beginnen zonder ook maar enige kosten te maken. Je kunt dit doen door een compleet gratis website te maken met een domeinnaam van bijvoorbeeld WordPress. Toch wil ik je aanraden om een klein bedrag te investeren in affiliate marketing, omdat het hebben van een eigen domeinnaam en hosting je veel meer mogelijkheden geeft dan wanneer je gaat voor een gratis website.

Daarnaast staat een eigen domeinnaam natuurlijk ook een stuk professioneler. Ook kan ik me eerlijk gezegd niet voorstellen dat je geen 5 euro per maand kunt missen om je dromen waar te maken.

Toen ik begon met affiliate marketing vertelde ik mezelf ook steeds dat ik zo veel mogelijk gratis aan de slag moest gaan om te voorkomen dat ik enig risico liep.

Pas toen ik ben begonnen met het investeren van geld en tijd in mijn business, begon ik succes te behalen. Je kunt niet succesvol worden als je daar niets voor over hebt. Investeer daarom dat kleine beetje geld in een mooi website met een echte domeinnaam en webhosting en je zal je toekomstige zelf bedanken als je straks succesvol bent.

Denk niet in kosten maar investeringen

In het vorige kopje noemde ik het al “investeringen”. Veel mensen zijn bang voor dit woord en hebben van kinds af aan al geleerd dat investeren risicovol is en dat je er ver van weg zou moeten blijven. Maar als je niet durft te investeren in je dromen, zal je je dromen nooit behalen.

Je moet namelijk risico nemen om vruchten te kunnen plukken. Als je altijd maar veilig blijft, is de kans klein dat je ook maar een stap verder komt.

Alle succesvolle mensen hebben risico genomen en zijn zo succesvol geworden. Denk niet dat als jij geld uitgeeft aan je business dat je dat geld direct kwijt bent, maar zie het als een investering die je op een later moment in veelvoud kunt terug verdienen.

Zo geldt dat ook voor het volgen van een cursus. Sommige mensen vinden 47 euro voor de afiliate marketing revolutie duur en geven dat geld liever uit aan een avondje stappen.

Maar vergeet niet dat die 47 euro jou een nieuwe vaardigheid leert die jou dag in dag uit blijft betalen als je er eenmaal voorgaat.

Alle kosten die je maakt om te groeien met je bedrijf zijn er om uiteindelijk meer geld te verdienen.

5 belangrijke investeringen binnen je affiliate marketing budget

Als je gaat beginnen met affiliate marketing zijn een aantal dingen belangrijk om zeker aan te schaffen. Deze dingen zorgen er namelijk voor dat jij sneller succesvol wordt en dus sneller geld gaat verdienen. Ja, je geeft er eerst geld aan uit, maar wel met als doel om later meer geld terug te verdienen. Je kunt het geld tenslotte beter investeren in je business dan in een avond stappen. Dan ben je het geld namelijk zeker kwijt.

1. Affiliate Marketing Cursus

Een van de beste investeringen die je kunt doen zijn de investeringen in jezelf. Het volgen van een cursus leert je nieuwe informatie en vaardigheden die jou weer meer geld kunnen opleveren.

Als je ergens in wil gaan investeren kun je het beste investeren in jezelf. Een goede affiliate marketing cursus om te volgen is de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze affiliate marketing cursus leer je stap voor stap hoe jij zo snel mogelijk geld verdient met affiliate marketing.

2. Een domeinnaam en webhosting

Ik gaf het eerder in dit artikel al aan, maar het is echt een goed idee om te gaan voor een eigen domeinnaam en webhosting.

Hiermee heb je namelijk veel meer mogelijkheden en ben je zelf 100% de baas over wat je allemaal publiceert. Daarnaast kun je net zo goed direct een eigen domeinnaam en webhosting aanschaffen.

Vroeg of laat zal je willen over stappen en overstappen is moeilijker dan direct goed starten.

Je kunt voor nog geen 2,50 per maand al een eigen domeinnaam en webhosting regelen bij neostrada. Als je geen 2,50 kunt opbrengen per maand, zit je in grote problemen.

Daarnaast ben ik van mening dat je altijd wel 2,50 euro vrij kan maken om je dromen achterna te gaan.

3. Premium Thema

Een van de beste investeringen die ik heb gedaan is het aanschaffen van een premium thema. Zelf ben ik begonnen met een gratis thema, maar heb ik gemerkt dat je met een premium thema veel meer mogelijkheden hebt om je website naar wens aan te passen.

In eerste instantie kun je met een gratis thema al een heel eind komen, maar een premium thema geeft toch veel meer mogelijkheden. Het Thema dat ik gebruik is DIVI van ELEGANT THEMES. Hier ben ik zeer over te spreken en de mogelijkheden om aanpassingen te doen is oneindig.

4. Email marketing

Als ik ergens spijt van heb, is het dat ik niet snel begonnen met email marketing. Met email marketing kun je namelijk veel meer verkopen dan wanneer je alleen maar geld probeert te verdienen via je website.

Met email marketing kun je namelijk een band opbouwen met je bezoekers en zo zorgen dat je bezoekers sneller gaan kopen. Zelf doe ik email marketing via Getresponse. Ik vind dat je hiermee de meeste mogelijkheden hebt.

5. Content

Als je graag succesvol wilt worden met affiliate marketing is goede content het allerbelangrijkste. Toen ik net begon met affiliate marketing, schreef ik alle teksten voor mijn affiliate websites nog zelf, maar na mate er steeds meer geld binnen kwam, besloot ik om het schrijven van teksten uit te besteden aan een tekstschrijver.

Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer geld ging verdienen met affiliate marketing zonder dat het mij extra tijd koste. Zo ben ik op die manier meerdere projecten begonnen en verdien ik nu een fulltime inkomen op het internet.

Inmiddels schrijven we bij Writgo ook teksten voor andere affiliates en helpen we ruim 60 affiliates om geld te verdienen op het internet. Als jij ook liever je teksten wilt laten schrijven door een tekstschrijver, raad ik je absoluut aan om met ons te gaan samen werken. We helpen je graag.

Heb je geen geld om teksten te laten schrijven voor je website? Dan kun je altijd nog een content marketing cursus volgen (investeren in jezelf) om te leren hoe jij goede teksten kunt schrijven voor je website.

Zet je 100% in voor je dromen

Het lijkt nu misschien nog alsof je alle tijd en geld dat je investeert in affiliate marketing kwijt raakt. Maar als je lang genoeg door blijft gaan en 100% geeft voor je eigen affiliate marketing business, ga je geld verdienen.

Dan zal je merken dat het allemaal niet voor niets is geweest en dat je er goed aan hebt gedaan om geld te investeren in je website.

In principe heb je voor affiliate marketing geen budget nodig, maar als je wel wat geld te besteden hebt, raad ik je absoluut aan om dat geld te investeren in jezelf en in je website. Zo kun je sneller groeien en sneller succesvol worden.

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down