13 Affiliate Marketing boeken; die je verder helpen!

13 Affiliate Marketing boeken; die je verder helpen!

Op zoek naar Affiliate Marketing Boeken? Als je begint met affiliate marketing is er een heleboel te leren. Hoewel je veel informatie wel uit cursussen kunt halen, zijn boeken nog steeds heel waardevol om te lezen.

Over vrijwel alles wat je je maar kunt bedenken zijn waardevolle boeken geschreven. Zo ook over affiliate marketing.  In dit blogbericht geef ik je een overzicht van de 13 meest waardevolle affiliate marketing boeken. Deze boeken zullen je helpen om nog succesvoller te worden.

13 boeken die je gelezen moet hebben voor affiliate marketing

Zelf ben ik gek op het lezen van boeken en merk ik dat ik veel leer door het lezen van boeken. Daarom wil ik je aanraden om ook boeken te lezen.

Lang niet iedereen is een echte lezer, maar het is zeker een goed idee om het toch te proberen. In dit blogbericht geef ik je 13 opties voor het lezen van goede affiliate marketing boeken.

Affiliate marketing – Mark Smith

In dit boek lees je hoe je stap voor stap aan de slag kunt gaan met affiliate marketing.

Alles wat je als beginner moet weten, is beschreven in dit boek. Het boek is Engelstalig dus je moet hiervoor wel Engels kunnen lezen.

Het boek is geschreven door Mark Smith die zelf veel succes heeft behaald met affiliate marketing. In dit boek vertelt hij je alles wat hij weet om megasuccesvol te worden met affiliate marketing.

From Newbie to Millionair

Het complete handboek om geld te verdienen op het internet. Dit boek is geschreven door een self-made miljonair. Hij heeft in zijn beginners tijd veel fouten gemaakt en heeft in dit boek beschreven wat hij allemaal heeft gedaan om zo succesvol te worden op het internet. In dit boek lees je veel praktische tips en gouden informatie over affiliate marketing.

Een van de beste onderdelen uit dit boek gaat over haar internet marketing succes systeem. Dit is een systeem dat gigantisch goed voor haar werkt. Met dit boek kun jij dat ook leren.

Internet marketing voor dummies

Bij het aanraden van boeken in een specifieke categorie, mogen de boeken van Dummies natuurlijk niet ontbreken. Internet marketing voor dummies is een van de meest praktische internet marketing boeken die je kunt kopen.

Het grote voordeel van de voor dummies boeken is dat alles in zo eenvoudig mogelijke taal is uitgelegd.

In het internet marketingboek voor dummies leer je hoe je op een strategische manier hoog in Google kunt scoren en hoe je daarmee geld kunt verdienen.

We leven in de gouden tijd van het internet. Er zijn daarom mogelijkheden genoeg als jij geld wilt verdienen op het internet.

Winst.nl boek

Dit boek is geschreven door Eelco de Boer van Winst.nl. Hij heeft in zijn carrière al een tal van winstgevende websites opgezet. In dit boek lees je zijn verhaal en krijg je veel inzichten over zijn technieken. Daarnaast heeft Eelco al veel ondernemers geholpen om succesvol te worden op het internet. Dit boek is vooral waardevol omdat hij in dit boek tips en trucs deelt die je helpen als je net start als internet ondernemer.

In dit boek leer je hoe je veel bezoekers naar je website krijgt, meer resultaat behalen met je site, hoe je locatie onafhankelijk bent met een internet bedrijf en hoe je zo snel mogelijk geld kunt verdienen met je site.

Verleiden op het internet

Dit boek is geschreven door een Internet copywriter genaamd Aartjan van Erkel.

Hij heeft veel bedrijven geholpen om hun website onweerstaanbaar te maken voor klanten.

Na de hulp van hem deden de bedrijven het veel beter en bracht het veel meer resultaten. In dit boek lees je een aantal van zijn strategieën en hoe je de beste content schrijft voor je website dat zichzelf verkoopt.

Content Zuurstof voor je klanten (2e editie)

Als je aan de slag gaat met affiliate marketing draait het grootste gedeelte van je business natuurlijk om ijzersterke content. Met dit boek krijg je de belangrijkste inzichten over het schrijven engaging content voor zowel websites als social media.

Het voordeel van sterke content is dat je veel meer kunt bereiken met je affiliate marketing business, maar ook sneller meer bezoekers naar je website krijgt. Daarom is dit boek een echte aanrader als je net begint met blogs schrijven.

Succesvolle E-mail Marketing

Een belangrijk onderdeel van affiliate marketing is natuurlijk e-mail marketing. De meeste beginners beginnen niet direct met e-mail marketing, terwijl grote affiliates het meeste geld verdienen met e-mail marketing. Daarom is het een goed idee om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met e-mail marketing. In dit boek lees je goede tips en strategieën om direct aan de slag te kunnen met een e-mail marketing strategie. Hoe eerder je een mailinglijst opbouwt, hoe eerder e-mail marketing voor je kan gaan werken.

Scanbaar schrijven

Om ervoor te zorgen dat bezoekers je teksten makkelijk kunnen lezen is het belangrijk dat jij goed je best doet om je teksten scanbaar te maken. Voor de meeste affiliate marketing beginners begint dit bij het gebruik van kopteksten in bijvoorbeeld h2 of H3. Maar er zijn veel meer dingen die je kunt doen om je tekst scanbaar te maken. In dit boek leer je hoe je door je teksten goed scanbaar te maken, jij je bezoeker helemaal mee kan nemen door het verhaal op je website.

Starting and Running an Online Business For Dummies

Aangezien je affiliate marketing website eigenlijk een bedrijf is, is het een goed idee om ook te leren hoe je een online bedrijf runt. Er zijn namelijk een aantal belangrijke dingen om te leren als het gaat over het runnen van een bedrijf. In dit boek leer je de basis van wat je allemaal moet weten als je een online bedrijf gaat starten en vooral waar je op moet letten.

What I wish I knew before starting an Online Business

Als je begint met je eigen online bedrijf, maak je in het begin veel fouten. Ook de schrijfster van dit boek heeft in het begin van haar carrière veel fouten gemaakt.

In dit boek deelt ze met je welke fouten ze heeft gemaakt en wat ze graag had willen weten voor ze begon.  Met dit boek kun je de fouten die zij gemaakt heeft voorkomen waardoor je sneller succesvol wordt.

The $100 Startup – Fire Your Boss, Do What You Love and Work Better To Live More

Dit is een van mijn favoriete boeken en wordt nog steeds af en toe gelezen. Het boek vertelt verhalen van personen die het zat waren om te werken voor een baas of geen werk konden vinden.

Hierdoor zijn ze met de meest unieke oplossingen gekomen om hun geld te verdienen als ondernemer.

Als je op zoek bent naar een gezonde dosis creativiteit is dit boek een echte aanrader.

Een werkweek van 4 uur

De kans is groot dat je dit boek al eens bent tegen gekomen op een blog bij een andere website, maar de werkweek van 4 uur of in het Engels (origineel) The 4-hour Work week van timothy Ferriss is een absolute aanrader als je voor jezelf wilt beginnen op het internet. Het leert je de juiste mindset en het fundament om een goede internetondernemer te worden. The 4-hour work week is een van de meest populaire boeken onder internet ondernemers.

Waarom is het belangrijk om boeken te lezen als je aan de slag gaat met affiliate marketing?

Zelf was ik vroeger helemaal geen lezer. Toch heb ik op advies van Jacko Meijaard besloten boeken te gaan lezen over onderwerpen die te maken hebben met business en affiliate marketing.

Sinds ik boeken lees, leer ik veel nieuwe informatie die ik direct kan toepassen in de praktijk.

In het begin dacht ik dat het onzin zou zijn en dat ik er waarschijnlijk toch niets van zou onthouden. Maar de bovenstaande boeken hebben me nieuwe inzichten gegeven waardoor ik nog beter weet wat ik moet doen om mijn business succesvol te maken.

Boeken zijn eigenlijk ervaringen van mensen die ze verwerkt hebben op papier. Als iemand jaren lang ervaring heeft opgebouwd en dat vervolgens verwerkt in een boek, is dat natuurlijk heel waardevol.

Daar kunnen we iets van leren. Hoewel je boeken gratis uit de bibliotheek kunt lenen, is de bibliotheek een van de meest waardevolle plekken op aarde. Kennis van duizenden mensen is daar opgeslagen en jij kunt daar gratis van profiteren.

Zelf ga ik meestal niet naar de bibliotheek omdat ik een boek liever zelf thuis wil hebben. Door het boek te kopen kan ik af en toe weer eens een boek openslaan om bepaalde dingen die ik niet meer goed weet terug te halen.

Als je gaat beginnen als ondernemer in het algemeen kan ik je van harte aanraden om te beginnen met het lezen van boeken. Niet alleen leert het je veel, maar het geeft je ook een moment van rust tussen alle dagelijkse werkzaamheden door.

Hoe vaak moet je boeken lezen over deze onderwerpen?

Er zijn guru’s op het internet die je vertellen dat ze 100 boeken per jaar lezen. Natuurlijk is het helemaal niet zo belangrijk hoeveel boeken je leest.

Het gaat er vooral dat je het doet en dat je er nieuwe dingen van leert. Probeer in ieder geval een uurtje per dag voor jezelf vrij te maken en jezelf helemaal af te sluiten van het internet.

Dat is het moment waarop je even lekker kunt gaan lezen en alle hectiek van de dag naast je neer kunt leggen.

Het groot voordeel van zelf ontwikkelingsboeken is dat je er vaak direct nieuwe inzichten van krijgt. Dat werkt vooral heel motiverend en zorgt ervoor dat je sneller succesvol wordt.

Veel mensen lezen nooit en hebben dan ook geen interesse om dit te doen. Toch kan ik je garanderen dat je er een stuk wijzer van wordt als je wel af en toe eens een boek openslaat.

Affiliate marketing audio boeken

Naast het lezen van boeken kun je er natuurlijk ook voor kiezen om audioboeken te luisteren. Zelf heb ik een lange tijd gebruikgemaakt van Storytel, maar vind ik het toch leuker om gewoon eens een fysiek boek te lezen.

Als je absoluut niet van lezen houdt, kun je je altijd nog aanmelden voor Storytel. Hier kun je een hele collectie aan boeken luisteren en staan er zeker ook wat interessante boeken tussen voor online ondernemers.

Podcasts

Ook kun je natuurlijk ontzettend veel informatie halen uit een podcast. Dit kun je gratis beluisteren via bijvoorbeeld Spotify of iTunes. Het mooie aan een podcast is dat je over het algemeen informatie krijgt over ervaringen die andere mensen hebben.

Ook worden hier soms situaties uit boeken beschreven en vervolgens verwerkt en beschreven in een podcast.

Boeken luisteren op YouTube

Ook op YouTube zijn een groot aantal boeken geüpload. Vooral veel oude boeken zijn tegenwoordig gratis te beluisteren op YouTube.

Soms als ik in de auto zit klik ik wel eens een audioboek aan om te luisteren terwijl ik aan het rijden ben. Een van de boeken die ik recent geluisterd heb, is Rich Dad Poor Dad van Robert Kiyosaki.

Een interessant verhaal over een jongeman die het verschil leert ontdekken tussen zijn arme vader (zijn echte vader) en zijn rijke vader (de vader van zijn vriend). Hij besluit uiteindelijk zijn rijke vader te volgen.

Dit heeft hem een rijk man gemaakt.

Als je ambities hebt om rijk te worden, raad ik je zeker aan ook dit boek te kopen, of het te luisteren op YouTube.

Het complete audio book van rich Dad Poor Dad (6 uur luistertijd)

Vergelijkbare berichten