amazon affiliate

Amazon affiliate; zo start je ermee!

Online geld verdienen met Amazon affiliate marketing: hoe start je? Affiliate marketing is een goede manier om een passief inkomen te genereren.

Wil je voor jezelf beginnen en heb je wel oren naar geld verdienen met affiliate marketing? Dan is de makkelijkste methode om te beginnen met affiliate programma’s zoals amazon of bol.com affiliate programma.

Hiermee krijg je direct toegang tot het promoten van duizenden producten en kun je zo je eerste euro’s verdienen als affiliate.

Klinkt dit niet ideaal?

Dat klinkt het zeker en daarom leggen we je stap voor stap alles uit over Amazon Affiliate.

Wat is het precies? Hoe start je met dit programma en welke stappen zijn hiervoor nodig?

Affiliate marketing

Wat is affiliate marketing? Affiliate marketing is een manier waarop je online geld kunt verdienen.

Door een affiliate link te plaatsen op je platform, kunnen consumenten klikken op deze link.

Ze worden doorverwezen naar een webshop en als ze iets bestellen, verdien jij een bepaald percentage over de aankoop.

Amazon affiliate

Als je gaat beginnen met affiliate marketing, kun je kiezen voor een affiliate programma of een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk helpt je bij het vinden van de juiste adverteerder.

Een affiliate programma beschikt over vele producten die jij kunt promoten. Denk hierbij aan Bol.com affiliate of Amazon affiliate.

Amazon is een zeer populaire website met duizenden producten. Als affiliatiepartner is dit natuurlijk zeer aantrekkelijk. Je kunt namelijk kiezen uit vele producten die je zou kunnen promoten.

Amazon beschikt tegenwoordig over een affiliate programma waarbij je je kunt aanmelden als affiliatiepartner. Een groot voordeel hiervan is dat je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar een adverteerder.

Je promoot een of meerdere producten van Amazon en meer hoef je niet te doen.

Hoe begin als amazon affiliate?

Om je een goed beeld te geven hoe je kunt starten met het programma, nemen we je stap voor stap mee in het proces.

Stap 1: Aanmelden

Om affiliatiepartner bij Amazon te worden, dien je te beschikken over een goedlopende website, blog of socialmediakanaal. Wil je graag beginnen, maar heb je nog weinig content? Zorg er eerst voor dat je beschikt over voldoende volgers en dat je interactie hebt met je doelgroep.

Stap 2: Profiel en persoonlijke gegevens invullen

Nadat je aangemeld bent voor Amazon Affiliate, wordt er gevraagd of je je profiel en persoonlijke gegevens in wilt vullen. Ook vul je in hoe je ervoor zorgt dat je bezoekers naar je website trekt.

Als je binnen 180 dagen voor minimaal drie aankopen hebt gezorgd, wordt je profiel goedgekeurd. Zo niet, dan word je aanvraag ingetrokken.

Stap 3: nu ben je affiliatiepartner

Als het je gelukt is om binnen 180 dagen ervoor te zorgen dat minimaal drie consumenten het product hebben gekocht door op je affiliate link te klikken, dan ben je officieel affiliatie partner van Amazon.

Het is nu een kwestie van ervoor zorgen dat je kanaal goed blijft lopen en dat er op de link wordt geklikt.

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing klinkt misschien als een eenvoudige manier om geld te verdienen, maar er valt veel over te leren.

Internetondernemer Jacko Meijaard heeft een cursus opgesteld waarin je alles kunt leren over affiliate marketing. De cursus van Jacko Meijaard wordt gezien als de grootste affiliate marketing cursus van heel Nederland en België.

Wil jij meer te weten komen over deze cursus? Neem dan eens een kijkje in onze Affiliate Marketing revolutie Review.

Vergelijkbare berichten