Affiliate Held review: Onze ervaringen

We zien dat meer en meer mensen zich met affiliate marketing bezig houden. Iets wat we absoluut toejuichen, omdat de potentie van dit online verdienmodel ongekend is. Dit zien we zelf ook al geruime tijd in, waardoor we al enige tijd met affiliate marketing bezig zijn. Daarbij hebben we enige tijd geleden voor de Affiliate Held plugin gekozen. In deze Affiliate held review vertellen we je graag meer over deze plugin.

Allereerst kunnen we stellen dat je als affiliate marketeer niet zonder goede plugins kan. Met de juiste plugins maak je het werken makkelijker voor je, terwijl je hier ook nog de conversie mee verhoogt. Jarenlang was Content Egg daar de aangewezen plugin voor, maar Affiliate Held heeft dit absoluut veranderd. Met deze plugin geniet je als affiliate marketeer namelijk van veel gemak.

Onze Affiliate Held ervaringen

Als contentbureau zijn wij elke dag nadrukkelijk bezig met content. We creëren content voor onze klanten én we creëren content voor onze eigen websites. Wij hebben namelijk meerdere affiliate websites in beheer, waarmee we steeds betere omzetten zijn gaan draaien.

Dit is – wat ons betreft – mede te danken aan de Affiliate Held plugin. Met deze plugin zijn we slimmer gaan werken, zijn we beter gaan werken en hebben we de conversie op onze affiliate websites verhoogd.

Voorbeeld van hoe we Affiliate held gebruiken op één van onze websites.

Daarnaast hebben wij opgemerkt dat deze plugin erg simpel werkt. Dit is te danken aan de vrij simpele opbouw van de plugin, maar óók aan de taal. Ten opzichte van Content Egg weet Affiliate Held zich met de Nederlandse taal te onderscheiden. De plugin spreekt hierdoor direct voor zich en is in makkelijk in gebruik.

Al met al kunnen we het volgende stellen: wij zijn erg tevreden over Affiliate Held. Onze Affiliate Held ervaringen zijn uitsluitend positief en dat geldt ook voor onze ervaringen met de ontwikkelaars van deze plugin. Over al onze ervaringen lees je meer in deze uitgebreide Affiliate Held review.

Wat is Affiliate Held precies?

Laten we allereerst benoemen dat Affiliate Held een WordPress plugin is. Alleen als je je website met WordPress hebt gemaakt, kun je van deze plugin gebruikmaken. We vermoeden echter dat dit voor het grootste gedeelte van de affiliate websites geen probleem is; de meeste websites worden immers met WordPress gemaakt.

Met Affiliate Held ben je vervolgens in staat om makkelijk producten aan je artikelen toe te voegen. De plugin haalt namelijk dagelijks alle actuele data op bij de verkopende partijen en geeft deze vervolgens op je website weer. Je kunt hierbij denken aan het prijskaartje van het product, maar ook aan de verkrijgbaarheid.

Op je website wordt het betreffende product vervolgens weergegeven. Je hoeft dit niet meer handmatig te selecteren of toe te voegen. Nee, je kunt alles aan deze handige plugin overlaten. Daarbij is het ook een belangrijk voordeel dat de producten op een fraaie manier op je website gepresenteerd worden. Inclusief een foto, de actuele prijs, de voorraadstatus en aanvullende informatie.

Uiteraard is het goed mogelijk dat na verloop van tijd een product uitverkocht is. Met de Affiliate Held plugin je kun instellen dat dit product dan niet meer getoond moet worden. Je hoeft hierdoor niet meer al je affiliate pagina’s handmatig na te lopen en aan te passen.

Affiliate Held neemt simpelweg veel werk voor je uit handen. Je bent hierdoor in staat om nog beter te werken, om nog sneller te werken en om nog efficiënter te werken. Je gaat tijd overhouden, waardoor je je online business verder kunt optimaliseren. Ook is het met Affiliate Held mogelijk om snel op te schalen. Als je eenmaal één goedlopende website hebt, kun je snel meerdere affiliate websites optuigen met Affiliate Held.

Wil je meer weten over alle functies en mogelijkheden? Neem deze Affiliate Held review dan op je gemakje door. Verderop vertellen we je namelijk alles over de vele functies en mogelijkheden.

Jari van Affiliate Held geeft ons de mogelijkheid om je een mooie korting te geven van 10% Door code: writgo10 te gebruiken!

Wie heeft Affiliate Held ontwikkeld?

Veel affiliate plugins die je kunt gebruiken, zijn van buitenlandse afkomst. Dit zorgt er onder meer voor dat de plugins alleen in het Engels beschikbaar zijn. Bij Affiliate Held is dit een ander verhaal. Deze plugin is namelijk door twee Nederlandse ondernemers opgericht.

Het gaat hierbij om de heren Dennis van de Ven en Jari Dohmen. Zij hebben geruime ervaring in de wereld van affiliate marketing en zagen in dat er een gat in de markt was. Content Egg is namelijk een populaire affiliate plugin, maar kent zeker zijn minpunten.

Dennis en Jari besloten dan ook om hun eigen plugin te ontwikkelen. Een plugin waarbij je niet bang zou hoeven te zijn voor de minpunten van Content Egg. En een plugin die voor elke affiliate website gebruikt zou moeten kunnen worden.

In die doelen zijn Dennis en Jari bijzonder goed geslaagd. Dit komt, denken wij, onder meer doordat beide heren veel ervaring met affiliate marketing hebben. De verhalen van beide heren zijn in ieder geval erg interessant

Jari Dohmen

Jari Dohmen begon zijn werk carrière als fysiotherapeut. Hij had veel belangstelling in het menselijke lichaam en in het verholpen van

lichamelijke klachten. Na verloop van tijd kreeg hij minder plezier in zijn werk, onder meer doordat hij naast zijn fysiowerk ook met een eigen online business begonnen was.

Zijn online business begon al snel goed te groeien. Hij wist meerdere succesvolle websites op te starten, waarna hij een rigoureuze beslissing nam. Daarom besloot hij om te stoppen met zijn werk als fysiotherapeut en om zijn droom achterna te gaan. Hij ging zich fulltime richten op zijn eigen websites.

Deze keuze heeft voor Jari goed uitgepakt. Hij heeft nog meer groei behaald met zijn websites en hij heeft deze affiliate plugin dus ontwikkeld.

Dennis van de Ven

Dennis besloot om een opleiding Communicatie & Multimedia Design te volgen. Deze opleiding doorliep hij feilloos, waarna hij zich bezig ging houden met programmeren. Het programmeren van ingewikkelde codes sprak hem erg aan, waardoor hij besloot om zijn droom te volgen.

Het mooie hierbij is dat hij zich al snel bezig ging houden met WordPress. Zo ontwikkelde hij maatwerk oplossingen voor WordPress en begon hij ook met zijn eigen websites. Net zoals bij Jari zijn de websites van Dennis uitgegroeid tot winstgevende- en succesvolle websites.

Wat vinden we van beide heren?

In onze ogen vullen Jari en Dennis elkaar perfect aan. Jari heeft een hele andere blik en een ander verleden, waardoor hij anders tegen dingen aankijkt dan Dennis. Jari heeft bovendien heel veel ervaring met affiliate, terwijl Dennis veel kennis over de achtergrondzaken heeft. Hij is de techneut en Jari is meer het meesterbrein. Ze vormen in ieder geval een prima team.

Over beide heren ben ik dan ook erg enthousiast. Dit heeft ook nog met het volgende te maken:

 • Beide heren zijn 100% te vertrouwen. Persoonlijk maken we al enige tijd gebruik van deze plugin. Gedurende deze periode hebben we opgemerkt dat de heren erg betrouwbaar zijn. Ze zijn ook nog eens sympathiek, zoals we tijdens onze contactmomenten gemerkt hebben.
 • Beide heren hebben hun zaakjes op orde. Zowel Dennis als Jari heeft zijn zaakjes prima op orde. Dit vloeit dan ook door in de bedrijfsvoering van Affiliate Held. Hun bedrijf heeft eveneens de zaken op orde en er zijn geen misstanden bekend bij de Kamer van Koophandel!

Wat is het doel van Affiliate Held?

Dat Dennis en Jari met Affiliate Held op de proppen zijn gekomen, heeft te maken met een veelvoorkomend probleem. Een probleem dat elke affiliate marketeer herkent: het handmatig bijwerken van de informatie op de website.

Op een affiliate website wil je altijd actuele informatie tonen. Om alle informatie actueel te houden, zou je veel artikelen en producten handmatig na moeten lopen. Het nadeel hiervan is dat dit tijdrovend is en dat bij handwerk altijd de kans op fouten bestaat.

Dit probleem wordt door Affiliate Held opgelost. Met deze plugin is het namelijk niet meer nodig om alle informatie te controleren en daar waar nodig aan te passen. Deze zaken worden door de plugin namelijk geheel automatisch uitgevoerd.

Het doel van deze plugin is dan ook duidelijk: het leven van een affiliate marketeer makkelijker maken. Maar, het blijft niet alleen bij dat doel. Als je enige tijd deze plugin gebruikt, merk je op dat je meer omzet gaat draaien. En mogelijk merk je ook op dat het conversiepercentage een stuk hoger ligt. Dit zijn logische gevolgen van het gebruikmaken van deze affiliate plugin.

Voor wie is Affiliate Held geschikt?

Deze geweldige WordPress plugin is voor mensen geschikt die aan onderstaande eisen voldoen:

 • Je hebt één of meerdere affiliate websites in beheer. Met name als je meerdere websites in beheer hebt, sluit deze plugin perfect op je wensen aan. Al je websites hoef je niet meer handmatig na te lopen, aangezien Affiliate Held dit automatisch doet.
 • Je bent op zoek naar een flinke tijdsbesparing. Het handmatig bijwerken van artikelen is uiteraard mogelijk, maar dit kost wel veel tijd. Als je juist op zoek naar een flinke tijdsbesparing bent, sluit Affiliate Held naadloos op je wensen aan.
 • Je bent ambitieus. Heb je op dit moment een goedlopende affiliate website en vind je het wel prima zo? Dan is het goed om te weten dat stilstand achteruitgang is. Je moet je websites continu verbeteren en dit doe je door gebruik te maken van Affiliate Held. Zeker als je ambitieus bent, is dit daarom een geweldige plugin.

Herken jij je in deze punten? Dan kun je wat ons betreft maar één verstandige keuze maken: zo snel mogelijk gebruikmaken van Affiliate Held.

Wat heeft Affiliate Held te bieden?

De mogelijkheden van Affiliate Held zijn indrukwekkend te noemen. Dit blijkt echter niet zozeer uit de werking van de plugin. Wij hebben namelijk opgemerkt dat de plugin erg simpel werkt, terwijl de mogelijkheden wel eindeloos zijn.

De belangrijkste mogelijkheden en functionaliteiten van Affiliate Held bespreken we graag hieronder.

Koppelen aan affiliate netwerken

Heb je wel eens gebruikgemaakt van Content Egg? Dan weet je ongetwijfeld dat je die plugin aan affiliate netwerken kunt koppelen. Je hebt hierdoor direct toegang tot de product feeds van deze affiliate netwerken.

Deze mogelijkheid heb je ook bij Affiliate Held. Bij deze plugin heb je toegang tot meerdere affiliate netwerken: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtraction en Amazon (NL).

Ongeacht welke producten je op je website wilt promoten, is dat met Affiliate Held mogelijk. Alle producten die door deze affiliate netwerken ‘aangeboden’ worden, kun je namelijk op je website promoten.

Makkelijk producten toevoegen

Ben je op dit moment continu aan het stunten met product feeds? Maak je deze csv bestanden zelf? Dan loop je het risico op het maken van foutjes, terwijl je hier ook nog de nodige tijd aan moet besteden. Met Affiliate Held is dit gelukkig verleden tijd.

De producten die je toe wilt voegen, voeg je namelijk snel toe aan je artikelen. Dit doe je op basis van EAN codes. Alle producten die verkocht worden, beschikken over een unieke EAN code. Door deze EAN code in deze plugin in te vullen, toont de plugin direct aan welke webshops het product verkopen.

Makkelijk bulk toevoegen

Heb je een grote hoeveelheid producten die je toe wilt voegen? Met Affiliate Held is het mogelijk om deze producten in bulk toe te voegen. Je hoeft hierdoor maar één keer een lijst aan te maken, waarna je al deze producten in je website integreert.

Dit is een belangrijk voordeel van Affiliate Held. Doordat je de producten in bulk toe kunt voegen, bespaar je namelijk de nodige tijd. Bovendien hebben wij opgemerkt dat het toevoegen van producten in een bulk erg makkelijk gaat.

Productgegevens synchroniseren

Bij Affiliate Held bepaal je zelf wanneer alle producten gecontroleerd moeten worden. Je kunt zelf een starttijd en een interval instellen. Vervolgens gaat de plugin op de gewenste momenten na of producten nog beschikbaar zijn.

Hierbij worden de gegevens ook direct gesynchroniseerd. Dit betekent dat op je affiliate website altijd de actuele prijzen, voorraadgegevens en afbeeldingen vermeld staan.

Producten tonen

Nadat je met de EAN codes de gewenste producten geselecteerd hebt, kun je deze producten makkelijk aan je pagina’s en berichten toevoegen. Hiervoor gebruik je handige widgets/shortcodes. Onze ervaring is dat je dit heel snel onder de knie hebt.

Bijkomend voordeel: je geeft de bezoeker hiermee direct de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. Ook kun je de bezoeker direct verwijzen naar de goedkoopste aanbieder; de prijzen van de aanbieders staan namelijk overzichtelijk onder elkaar. Dit komt de conversie absoluut ten goede.

Nog een voorbeeld van hoe wij producten tonen op een affiliate website:

De manier waarop je de producten toont, is ook aan jezelf om te bepalen. Je hebt namelijk de keuze uit meerdere weergaves. Zo kun je de producten in een carousel tonen, maar ook in een kolom of in een lijst. Uiteraard kun je ook normale affiliate links gebruiken. Deze affiliate links maak je met de plugin aan, waarna je deze bijvoorbeeld in je content kunt plakken.

Het is ook nog mogelijk om de producten in de huisstijl van je website weer te geven. Verwerk de huisstijl in de manier waarop je de producten toont en werk hiermee ook gericht aan de conversie.

Controle over affiliate links

Met Affiliate Held heb je ook nog de totale controle over de affiliate links. Zo kun je bepaalde attributen aan je affiliate links toevoegen, waaronder ‘nofollow’. Ook is het mogelijk om automatisch een sub ID te activeren, zodat je perfect inzicht krijgt in de pagina’s waarmee je de meeste orders scoort.

Hierbij komt ook het duidelijke dashboard van Affiliate Held goed van pas. In dit dashboard zie je precies wat het gedrag van je bezoekers is, hoeveel geld je verdiend hebt en welke pagina’s het beste scoren.

SEO optimalisatie

Met Affiliate Held ben je ook nog in staat om de SEO op je website te optimaliseren:

 • Snelheid waarborgen. De plugin zorgt ervoor dat de snelheid van je website gewaarborgd blijft. Dit is een uitermate belangrijk facet met betrekking tot de optimalisatie van je website.
 • Veelgestelde vragen. Met deze plugin kun je veelgestelde vragen (+ antwoorden) aan de artikelen toevoegen. Dit is fijn voor Google, maar is ook nog waardevol voor je bezoekers.
 • Inhoudsopgave. Met Affiliate Held voeg je ook nog automatisch een inhoudsopgave aan je pagina’s en berichten toe. Dit scheelt tijd en is bevorderlijk voor de ranking van je website binnen Google.

Wat vinden wij van alle functionaliteiten?

Over de functionaliteiten van Affiliate Held zijn wij onwijs te spreken. Dit komt vooral door de kwaliteit van de functionaliteiten, maar ook de kwantiteit spreekt ons aan. Met name de laatstgenoemde functionaliteiten hierboven hadden niet toegevoegd hóeven te worden, maar hier hebben Jari en Dennis toch voor gekozen.

Ook hebben wij opgemerkt dat je op een handige manier gebruikmaakt van alle functionaliteiten. De plugin spreekt direct voor zich en dit uit zich duidelijk in het gebruiksgemak. Zonder dat je het doorhebt, heb je deze plugin al heel snel volledig onder de knie.

En ten opzichte van Content Egg onderscheidt deze plugin zich oprecht. Dit doet de plugin met de Nederlandse taal, maar ook met de vele aanpasmogelijkheden. Het feit dat je de producten volledig naar wens op je website kunt tonen, is wat ons betreft één van de belangrijkste voordelen.

Wat vinden andere gebruikers van Affiliate Held?

In de zomer van 2021 kwamen Jari en Dennis met hun plugin op de proppen. Vanaf dat moment hebben al honderden affiliates voor deze plugin gekozen. Wij zijn op zoek gegaan naar de meningen van deze gebruikers en zijn veelal positieve beoordelingen tegengekomen:

Als we naar Trustpilot kijken, zien we meer dan 40 reviews naar voren komen. Van deze ruim 40 reviews is de gemiddelde score een 4,7. Aangezien de schaal op Trustpilot van 1 tot 5 loopt, is dit een nagenoeg perfecte score. Dit is wat ons betreft veelzeggend voor de tevredenheid van de gebruikers van Affiliate Held.

Wat kost Affiliate Held?

Dat je met Affiliate Held heel veel kanten op kunt, blijkt duidelijk uit deze Affiliate Held review. Maar, is dit dan ook iets dat je in het prijskaartje terug ziet? Nee, dat is niet het geval. Wij zijn van mening dat de tarieven voor deze plugin erg interessant zijn.

Je hebt bij Affiliate Held de keuze uit drie opties:

 • Licentie voor 1 site: eenmalig 67 euro
 • Licentie voor 3 sites: eenmalig 97 euro
 • Licentie voor 10 sites: eenmalig 127 euro

Bij deze prijsstelling vallen meerdere dingen ons op. Ten eerste is het subliem dat je slechts eenmalig een bedrag moet betalen. Als je bijvoorbeeld 67 euro hebt betaald, kun je naar hartenlust gebruik maken van deze plugin. Zonder dat je bang hoeft te zijn voor aanvullende- of onverwachte kosten.

Ten tweede vinden wij het ideaal dat je uit drie opties kunt kiezen. Met name de laatstgenoemde optie is erg interessant. Als je die licentie voor 10 sites afneemt, betaal je slechts 12,70 euro per affiliate website. Een betere prijs-kwaliteitsverhouding ga je volgens ons niet vinden.

Weet je niet helemaal wat voor jou het juiste pakket is? Of heb je vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van Affiliate Held.

Jari van Affiliate Held geeft ons de mogelijkheid om je een mooie korting te geven van 10% Door code: writgo10 te gebruiken!

Wat zijn de voor- en nadelen van Affiliate Held?

Je al dat je ontzettend veel dingen kunt doen met Affiliate held. Daarom wil ik nog een keer de voor- en nadelen van Affiliate Held benadrukken.

Voordelen van Affiliate Held:

 • Met deze plugin bespaar je onwijs veel tijd. Ook biedt de plugin veel gemak, waardoor je een stuk efficiënter aan je affiliate business werkt.
 • De plugin is volledig in het Nederlands. Dit geldt overigens niet alleen voor de plugin, maar ook voor de support vanuit Affiliate Held.
 • Jari en Dennis zijn vakmannen. Het is aan alles te merken dat Jari en Dennis weten waar ze mee bezig zijn. Dit blijkt onder meer uit het feit dat deze plugin de problemen van veel affiliate marketeers oplost.
 • De plugin biedt heel veel mogelijkheden. Zoals je in deze Affiliate Held review hebt kunnen lezen, biedt deze plugin heel veel mogelijkheden. Dit is te danken aan de vele functionaliteiten en de automatiseringsmogelijkheden.
 • De plugin is erg interessant geprijsd. De tarieven die Jari en Dennis voor deze plugin vragen, zijn erg interessant. Dit komt door de geldbedragen zelf, maar ook door het feit dat je uit drie pakketten bij Affiliate Held kunt kiezen.

Nadelen van Affiliate Held:

 • Nog niet alle affiliate netwerken zijn op deze plugin aangesloten. Het ligt echter in de lijn der verwachting dat dit in de komende jaren gaat veranderen.
 • Het inladen van producten duurt soms lang. Wat hier precies de oorzaak van is, durven wij niet te stellen. Wel kunnen we stellen dat dit een niet al te belangrijk nadeel is; je bespaart immers al heel veel tijd met deze plugin.

Kunnen wij Affiliate Held aanraden?
Al met al zijn wij onwijs te spreken over Affiliate Held. Met deze plugin werk je gericht aan je affiliate business, bespaar je een hoop tijd en behaal je snel(ler) de gewenste resultaten. Hierbij is het ook ideaal dat deze plugin onwijs veel functionaliteiten biedt.

De functionaliteiten zijn stuk voor stuk makkelijk te gebruiken. Dit geldt sowieso voor de gehele plugin, onder meer doordat deze in het Nederlands is. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Affiliate Held.

Tot slot zijn wij dus erg enthousiast over de prijsstelling. Zeker als je een ambitieuze affiliate ondernemer bent, kun je eigenlijk niet zonder deze plugin. Kies direct voor de licentie voor 10 sites, zodat je kunt gaan knallen. Je betaalt hier bovendien slechts 12,70 euro per website voor.

Veelgestelde vragen over Affiliate Held

Door wie is Affiliate Held ontwikkeld?
Deze plugin is ontwikkeld door Jari Dohmen en Dennis van de Ven. Beide heren hebben succesvolle affiliate websites, maar merkten op dat de huidige plugins niet perfect functioneerden. Zij kwamen daarom met hun eigen plugin op de proppen.

Wat kost Affiliate Held?
Bij Affiliate Held heb je de keuze uit drie pakketten:

 • Licentie voor 1 site: eenmalig 67 euro
 • Licentie voor 3 sites: eenmalig 97 euro
 • Licentie voor 10 sites: eenmalig 127 euro

Heb je technische kennis nodig voor Affiliate Held?
Nee, je hebt voor deze plugin geen technische kennis nodig. Dat is ook één van de grootste pluspunten van deze simpel te gebruiken affiliate plugin.

Kun je deze plugin ook gebruiken met een ander systeem dan WordPress?
Nee, deze plugin is alleen te gebruiken in combinatie met WordPress. Dat is op zich prima, aangezien de meeste websites tegenwoordig met WordPress gemaakt worden.

Moet je bij Affiliate Held rekening houden met bijkomende kosten?
Nee, bij Affiliate Held betaal je slechts eenmalig een bedrag voor de plugin. Daarna hoef je geen bijkomende kosten te bedragen. Ook betaal je dus geen commissie of iets dergelijks aan Affiliate Held.

Van welke affiliate netwerken kun je gebruik maken?
Affiliate Held werkt op dit moment met de volgende netwerken: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtraction en Amazon.

Hoe kun je producten met Affiliate Held toevoegen?
Het toevoegen van producten doe je met behulp van EAN codes. Deze codes zijn per product uniek en zorgen voor een razendsnelle toevoeging van producten. Het is bij Affiliate Held ook nog mogelijk om producten in bulk toe te voegen.

Jari van Affiliate Held geeft ons de mogelijkheid om je een mooie korting te geven van 10% Door code: writgo10 te gebruiken!

Vergelijkbare berichten