Teksten laten schrijven
voor je business?

Wij schrijven webteksten van hoogwaardige kwaliteit, volgens de nieuwste SEO-richtlijnen & 100% uniek geschreven!

De beste teksten voor je website

Als website-eigenaar ken je de quote “Content Is King” natuurlijk wel. Hier staan we bij Writgo.nl dan ook volledig achter. Hoe meer content hoe beter, maar de content moet natuurlijk ook waarde leveren aan je bezoekers. Hier gaat het bij veel mensen mis waardoor ze geen resultaten behalen met hun website. Wij helpen je daarbij door ijzersterke content te schrijven, waarmee je goed scoort in de zoekmachines en nog de door jou gewenste resultaten mee behaalt.

Hoe het werkt?

1. Kies je pakket

Kies één van de onderstaande contentpakketten. Welk pakket je bestelt, is afhankelijk van hoeveel teksten je wilt laten schrijven en hoeveel woorden je daarvoor nodig hebt. (Stel dat je 4 teksten van 1500 woorden wilt bestellen, kies je het pakket van 6000 woorden.)

2. Geef zoveel mogelijk informatie

Aan de rechterkant van het bestelformulier, staan een hoop vragen die je kunt invullen om ons zo veel mogelijk informatie te geven over de teksten die je wilt bestellen. Vul hier zoveel mogelijk velden in. Mochten we nog niet voldoende informatie hebben, nemen we altijd nog even contact met je op.

2. Reken je pakket af

Zodra je een pakket hebt gekozen, reken je dit gemakkelijk af via IDEAL of PayPal. Na je betaling ontvang je direct een factuur van je bestelling.

Mocht de schrijver nog aanvullende vragen hebben, zal de schrijver daarover contact met je opnemen. Zodra de schrijver klaar is met het schrijven van de tekst, zal de schrijver de tekst via ons systeem naar je versturen. Is de tekst helemaal naar wens? Dan kun je de schrijver akkoord geven. Wens je nog aanpassingen? Dan kun je vragen om aanpassingen. Zodra de tekst naar wens is, zal de opdracht worden afgesloten.

Soorten content

Bij Writgo.nl kun je terecht voor verschillende soorten content. Hieronder kun je direct jouw gewenste soort content kiezen.

tabs-image

Categorieteksten

Wil je categorieteksten laten schrijven? Kies dan voor een tekst van 100 tot maximaal 450 woorden. Hiermee heb je vaak genoeg woorden om tot de informatie te komen!

Bestel Categorieteksten
tabs-image

Informatieve blogs

Wil je goede informatieve blogs laten schrijven? Dan is het aan te raden om te gaan voor een contentpakket van ergens tussen de 750 woorden en 2000 woorden. Hiermee kun je namelijk voldoende goede informatie geven over het onderwerp.

Informatieve blogs bestellen
tabs-image

Linkbuilding teksten

Wil je linkbuilding teksten laten schrijven? Wij verbinden bedrijven aan elkaar door content te schrijven dat voor beide partijen interessant is. Voor linkbuilding teksten kun je het beste een content pakket kiezen van ergens tussen de 350 woorden tot 750 woorden aan content.

Linkbuilding teksten bestellen
tabs-image

Reviews

Wil jij een review schrijven over een product om deze vervolgens te verkopen/ promoten? Dan kun je rekenen op aardig wat concurrentie tegenwoordig. Wij weten hoe we reviews zo schrijven, zodat jij gaat scoren. Voor review artikelen kun je het beste een content pakket bestellen van 2000 tot 6000 woorden.

Review teksten bestellen
tabs-image

Productomschrijvingen

Heb je een webshop? Dan wil je natuurlijk ook dat je producten goed op je website staan. Een van de belangrijkste onderdelen is het schrijven van productomschrijvingen. Wij weten precies hoe we jouw producten laten shinen op je website!

Product omschrijvingen bestellen

Onze diensten

Een overzicht van alle diensten die je bij Writgo kunt afnemen

Self Service

Bestel teksten wanneer het jou uitkomt! ...

Content Abonnement

Maandelijks nieuwe content op je website ...

Contentplan

De beste zoekwoorden voor je website. ...

Producten

De onderstaande content pakketten zijn het vaakst besteld door onze klanten

Wat klanten zeggen

Lees wat andere klanten over ons zeggen

Jochem van Mill
Jochem van Mill
2021-11-27
Steeds vaker maak ik gebruik van Mike en zijn team van schrijvers. Voor mij en mijn klanten zijn kwaliteit, punctualiteit en communicatie belangrijk en dan ben ik bij WritGo aan het goede adres.
Danae de Groot
Danae de Groot
2021-11-19
Het is erg fijn samenwerken met Writgo.nl. Mike beantwoord vragen snel en professioneel. De teksten zijn daarnaast van goede kwaliteit en Writgo is in staat om snel te schakelen. Zeker een aanrader. Ik kijk ernaar uit om de huidige samenwerking op dezelfde wijze voort te zetten en nog vele teksten te ontvangen.
Lennart (Laurel Media Business)
Lennart (Laurel Media Business)
2021-04-30
Mooie heldere goed leesbare teksten. Scoren met teksten? Writgo.nl it is! Teksten worden netje op tijd aangeleverd. Chapeau! Keep up the good work!
Vincent Hasper
Vincent Hasper
2021-04-28
Snelle en duidelijke communicatie
Sifra Delsing
Sifra Delsing
2021-04-26
Goed leesbare en informatieve teksten, en altijd op tijd!
Jeske Heijmans
Jeske Heijmans
2021-04-25
Writgo maakt goede teksten! Altijd optijd en binnen de afgesproken termijn. Kan vele verschillende onderwerpen leveren qua teksten, wat dus enorm handig is. Ze helpen je en denken met je mee waar kan! Ik ben zeer tevreden en ontvang altijd direct een antwoord terug! Goede communicatie is belangrijk.
Simon Roddeman
Simon Roddeman
2021-04-25
Writgo is toch wel echt de top van de top. Een erg fijn dashboard om teksten aan te vragen die binnen enkele dagen geleverd worden. Altijd foutloze teksten ontvangen zonoder enige negatieve punten, en dit tegen een prima prijs. Mike en het hele team, bedankt :)!
thijs van drongelen
thijs van drongelen
2021-04-25
Levert op tijd en schrijft volgens opdracht, erg tevreden!
Gijs Jobse
Gijs Jobse
2021-04-25
Sinds eind vorig jaar een samenwerking met Writgo en nog geen spijt van! Fijne communicatie, komt afspraken na en verwerkt eventueel commentaar in de teksten. Bij deze raad ik dan ook een ieder aan om van de service gebruik te maken!
Rick
Rick
2021-04-25
Leveren kwalitatief goede teksten en je krijgt alles netjes optijd opgestuurd.

Team Writgo

Maak kennis met ons geweldige team! Deze mensen staan dagelijks voor je klaar!

Daniel Verhagen

Tekstschrijver

Dylan Ter Laak

Tekstschrijver

Noah Snoeijer

Tekstschrijver

Laurens

Tekstschrijver

Blogs van Writgo

Blogs geschreven door ons team!

januari 21, 2022

Wat zijn featured snippets? En hoe kun je de featured snippets krijgen?

Wil jij met je website gaan knallen? Om veel bezoekers ...
januari 12, 2022

SEO teksten schrijven; alle info & tips op een rijtje

Succesvol op het internet zijn; daarvoor moet je met SEO ...
december 21, 2021

Meer bezoekers naar je website; Doe dit!

Wil jij meer bezoekers naar je website? Het starten van ...

Enkele van onze opdrachtgevers

Met deze bedrijven werken wij samen of hebben wij samengewerkt!