500% Renewable Race Review 2023 | Kopen of niet?
09 mei 2023 

500% Renewable Race Review 2023 | Kopen of niet?

500% renewable race Review. Wil je jouw kennis over beleggen vergroten of ben je juist op zoek naar een nieuwe kans in de groeiende duurzame energiemarkt? Dan is dit de ideale plek om te beginnen! Ontdek de 500 Procent Renewable Race: een innovatief beleggersprogramma dat zich richt op de transitie naar hernieuwbare energiebronnen. Met de groeiende vraag naar duurzame energie biedt dit programma een unieke kans om aanzienlijke winsten te behalen. In dit artikel duiken we dieper in wat het programma inhoudt en hoe het werkt.

De 500 Procent Renewable Race daagt je uit om binnen 5 jaar een rendement van 500% te behalen met jouw investeringen. Klinkt onmogelijk? Absoluut niet! Oilexpert heeft sinds de start in 2019 en 2020 al meer dan 100% rendement behaald. Natuurlijk zijn er ups en downs, maar het doel is haalbaar. Voor slechts € 997 krijg je 5 jaar lang toegang tot alle benodigde informatie, wat neerkomt op ongeveer € 15 per maand! Bekijk de positieve ervaringen van deelnemers op Trustpilot via de homepagina.

Wat kan ik in deze review verwachten?

Natuurlijk gaan we je meer vertellen over wat de 500% Renewable Race precies inhoudt, wat je ervan kan verwachten en wat het exacte doel van deze cursus is. Mocht dit je allemaal echt helemaal niks zeggen, dan zal ik het nu snel even kort voor je samenvatten: 500% Renewable Race is het nieuwste product van niemand minder dan Harm van Wijk van Beleggen.com, in samenwerking met Ronald de Zoete van Oilexpert.

Het doel van deze cursus is om je investering binnen 5 jaar te vervijfvoudigen. Hiervoor ontvang je alle benodigde tools in een 6-weekse online training, gericht op het verdienen van geld in de energiemarkt, aangevuld met diverse bonussen gedurende 5 jaar.

In deze 500% Renewable Race review deel ik mijn persoonlijke ervaringen en geef ik je een rondleiding door de cursus. Laten we samen ontdekken hoe je jouw investeringen vijf keer zoveel waard kunt maken met de 500% Renewable Race.

Wat is de 500 Procent Renewable Race?

De 500 Procent Renewable Race is een unieke cursus gericht op het vijfvoudigen van je beleggingen binnen 5 jaar door te investeren in de internationale energiemarkt. Ontwikkeld door experts Harm van Wijk van Beleggen.com en Ronald de Zoete van Oilexpert.nl, biedt deze cursus inzicht in de groene energietransitie, een snelgroeiende sector.

Basis en bonussen

Gedurende de cursus ontvang je actuele marktinformatie, fundamentele analyses en ervaringen van de experts. Het programma, gericht op lange termijn beleggen, omvat diverse cursussen, actuele informatie over de energietransitie en bonussen zoals 5 jaar inzicht in de 500RR olieportefeuille en de Oilexpert app met concrete signalen.

De online training legt de basis, waarna je verder aan de slag gaat met de bonussen. Je leert precies wat Van Wijk en De Zoete doen en waarom, zodat je hun acties kunt overnemen en een vrij en onafhankelijk leven kunt creëren.

Stap voor stap

De 500 Procent Renewable Race cursus vergt een toewijding van 5 jaar, maar is eenvoudig te volgen naast je huidige baan en huishouden. Je leert de basisprincipes van beleggen en verstandig investeren, met tijdloze kennis die opnieuw kan worden toegepast in diverse sectoren.

Hoewel het doel is om je belegging binnen 5 jaar te vervijfvoudigen, gaat de cursus verder dan dat. De energietransitie biedt enorme kansen om aanzienlijke winsten te behalen, vandaar de naam 500% Renewable Race. Van Wijk en De Zoete begeleiden je stap voor stap, waarbij je met relatief kleine bedragen kunt beginnen en gaandeweg kunt opschalen.

Met zelfvertrouwen beginnen

Kortom, de 500% Renewable Race cursus biedt je een unieke kans om te leren van twee ervaren beleggers die je door het hele proces begeleiden, met regelmatige marktupdates en diepgaande analyses, zodat je zelfverzekerd kunt beginnen met beleggen in de groene energietransitie.

Wie zijn de gezichten achter de 500 Procent Renewable Race

500 Procent Renewable Race Review is ontwikkeld door Harm van Wijk, de oprichter van beleggen.com, en Ronald de Zoete, de oprichter van oilexpert.nl. Deze cursus richt zich op beleggen in de snelst groeiende sector ter wereld: de groene energie transitie. Het doel van de cursus is om je belegging in vijf jaar tijd tot wel 500% te laten groeien.

Harm van Wijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld en heeft bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft eerder twee andere succesvolle cursussen geschreven, namelijk de Trading Navigator Methode en de X10 met Crypto. Met deze cursussen heeft hij duizenden mensen geholpen om hun leven financieel te veranderen.

Ervaring met duurzaamheid

Ronald de Zoete heeft meer dan 25 jaar ervaring in de handelswereld en vooral op internationaal niveau. Hij heeft veel ervaring met aardolie- en aardgas gerelateerde producten en is sinds 2021 bezig met de groene energietransitie.

De cursus 500 Procent Renewable Race is erop gericht om door de juiste investeringen in de duurzame en groene energiesector je beleggingen te vervijfvoudigen binnen vijf jaar. Je krijgt toegang tot verschillende cursussen en constant actuele informatie over de energietransitie. Ook krijg je verschillende bonussen, zoals 5 jaar lang inzicht in de 500RR olieportefeuille en de Oilexpert app met concrete signalen die je zo kan overnemen.

Tijdloze kennis

Tijdens de cursus krijg je informatie van zowel Harm van Wijk als Ronald de Zoete over de huidige stand van zaken op de markt. De cursus is bedoeld als beleggen op lange termijn en je leert de basis van beleggen en verstandig investeren. De kennis die je daarna hebt is tijdloos en zal je keer op keer weer kunnen toepassen in allerlei andere gebieden

Wat is de inhoud van 500% Renewable race?

De 500% Renewable Race Review is een cursus die zich richt op het behalen van een rendement van 500 procent. Dit lijkt misschien onrealistisch, maar volgens de makers van de cursus is het goed haalbaar en hebben ze het nog enigszins conservatief gehouden. Het programma is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van geld met de energiemarkt en biedt toegang tot programma's van Harm van Wijk en Ronald de Zoete.

Als je sceptisch bent over het behalen van zo'n rendement, is het wellicht verstandiger om je tijd elders te besteden. Maar als je wel geïnteresseerd bent, biedt de cursus een uitgebreid programma dat onder andere een 6-weekse online training om geld te verdienen met de energiemarkt, live Q&A's om al je vragen beantwoord te krijgen, vijf jaar lang zes keer per jaar een digitaal magazine met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energietransitie en inzicht in de 500RR olieportefeuille bevat.

Daarnaast omvat het programma ook twee jaar VIP-toegang tot Mijn.beleggen.com, toegang tot de Oilexpert Membershipsite over Olie, aardgas en waterstof, twee keer een half uur 1 op 1 coaching door Oilexpert, toegang tot de Oilexpert app met concrete signalen en een jaarabonnement Premium op Oilexpert 1 jaar. Kortom, de 500% Renewable Race Review biedt een uitgebreid programma voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van geld met de energiemarkt en biedt verschillende bonussen en voordelen gedurende een periode van vijf jaar.

Week 1

De 500% Renewable Race Review gaat van A tot Z in op de cursus. De eerste module richt zich op de reden waarom we moeten overstappen naar duurzame energie en hoe hier winst uit te halen valt.

Nederland streeft naar 100% groene energie in 2050 en deze cursus richt zich daarop. In de eerste week leer je over de kansen die bijna dagelijks voor het oprapen liggen in de energiemarkt en de tips en handreikingen zijn daarop gebaseerd.

Doordat het gebruik van fossiele brandstoffen zal afnemen, wordt ook de regeringsplannen behandeld.

De eerste week is vooral gericht op het leren van de stappen die je moet nemen om te weten wat je moet doen om winst te maken uit de groene energiemarkt.

Week 2

In module 2 van de 500 Procent Renewable Race cursus verdiepen we ons verder in de inhoud en krijg je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. We laten een interessante casestudie zien waarin binnen 4 maanden en na slechts 3 weken al een rendement van 4,3% is behaald.

Na de theorie uit deel 1 richten we ons nu op praktische aspecten en geven we inzicht in de vele bedrijven die actief zijn in de LNG-markt. Hierdoor ontdek je de diverse beleggingsmogelijkheden in deze sector.

Beleggen draait voornamelijk om het vergaren van kennis, dus ook in dit deel van de cursus gaan we dieper in op de materie en hoe je ermee aan de slag kunt gaan. De casestudie die wordt behandeld, toont al een aanzienlijk rendement, al is het nog geen tientallen procenten.

Een rendement van ruim 4% in minder dan een maand is zeker niet verkeerd en geeft je een indruk van wat mogelijk is. Tijdens deze week presenteren we de verschillende bedrijven in de sector, zodat je een realistisch beeld krijgt van de markt.

Week 3

In les 3 van de cursus werken we samen met Ronald de Zoete om onze blik op de toekomst te richten. We bespreken de plannen tot 2050 en onderzoeken potentiële aandelen die mogelijk hetzelfde succesverhaal als Tesla kunnen doormaken. De energietransitie biedt kansen en het is belangrijk om hier tijdig op in te spelen.

Samen met Ronald de Zoete analyseren we de strategieën en plannen tot 2050, waarbij we voorbeelden van aandelen presenteren die je in de gaten kunt houden. Het doel is om de 'Tesla van de toekomst' te vinden, zodat je vroegtijdig kunt investeren. Hoewel het nu te laat is voor Tesla, zijn er nog volop kansen in de groene energiemarkt.

We bestuderen het koersverloop van Tesla over een periode van 5 jaar, waarbij we zien dat er gedurende 4 jaar weinig gebeurde en pas in 2020 een enorme groei plaatsvond. Dit soort ontwikkelingen willen we ook vinden bij bedrijven in de groene energie. Les 3 helpt je om scherp te blijven op toekomstige kansen en om te leren waar je je aandacht op moet vestigen om succesvol te investeren in de energietransitie.

Week 4

In module 4 richten we ons op energietransities, waterstof en de kritiek die hiermee gepaard gaat. Ronald de Zoete neemt je mee in deze complexe materie en illustreert zijn uitleg met diverse praktijkvoorbeelden.

De groene energietransitie en waterstof staan centraal in deze module, waarbij we ook aandacht besteden aan de kritische geluiden die online circuleren. We analyseren en bespreken deze kritiek om een beter begrip te krijgen van de uitdagingen en kansen in de sector.

China dient als een interessant voorbeeld in deze les, aangezien het land uitblinkt in zonne-energieprojecten, maar tegelijkertijd nog steeds veel kolencentrales bouwt. Ronald de Zoete belicht de situatie vanuit verschillende perspectieven en toont aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe de realiteit eruitziet. Zo krijg je een compleet beeld van de energietransitie en waterstofontwikkelingen wereldwijd.

Week 5

Module 5 focust zich op succesvol beleggen in de groene energietransitie en benadrukt het belang van geduld en een lange termijnvisie. Je leert dat het niet nodig is om dagelijks je aandelen te controleren, aangezien dit alleen maar onrust kan veroorzaken.

Succesvol beleggen in de groentransitie vereist een lange adem en realistische verwachtingen. Je zult begrijpen dat er geen rechte weg naar het einddoel is, maar dat het uiteindelijke doel helder blijft: steeds meer groene energie.

In deze les behandelen we ook de rol van CO2-uitstoot en de opgelegde vermindering ervan. We geven veel informatie over dit onderwerp, zodat je een goed begrip krijgt van de uitdagingen en kansen op het gebied van klimaatverandering en duurzame energie.

Door het combineren van deze inzichten en tips, kun je met vertrouwen en geduld beleggen in de groene energietransitie. Zo werk je toe naar een succesvolle beleggingsstrategie zonder onnodige stress.

Week 6

In de laatste week van de 500% Renewable Race online cursus richten we ons op de olieprijs en bespreken we diverse toekomstige technologieën die een belangrijke rol zullen spelen in de energiemarkt. Profiteer van deze kennis en pas het toe in je beleggingsstrategie.

Ronald de Zoete duikt dieper in de olieprijs en verkent verschillende technologieën die in de toekomst van grote invloed zullen zijn. Module 6 biedt waardevolle inzichten en helpt je om een beter begrip te krijgen van de huidige energiemarkt en de ontwikkelingen die eraan komen.

Bij het bonusmateriaal krijg je inzicht in de beleggingskeuzes van Van Wijk en De Zoete. Gebruik hun ervaringen om je eigen investeringsbeslissingen te maken en je geld op een slimme manier te investeren. Deze laatste module en de bonussen samen zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent om succesvol te beleggen in de groene energietransitie.

https://www.youtube.com/watch?v=cfkwIWPBQn8&t=46s

Krijg je nog bonussen?

De bonussen van de 500 Procent Renewable Race cursus voegen veel waarde toe aan je beleggingservaring op de energiemarkt. Enkele van deze bonussen worden hieronder besproken. Lees snel verder!

Toegang tot Oilexpert app (signalen)

Met Ronald de Zoete's jarenlange ervaring in de internationale energiemarkt, ontvang je analyses en signalen in de app, zodat je constant op de hoogte bent van de aandelen die hij koopt. Natuurlijk is het altijd goed om zelf onderzoek te doen en te leren van deze signalen.

Toegang tot de 500% RR portefeuille

Bekijk wat beide experts hebben gekocht en besluit zelf of je mee wilt doen.

5 uur individuele ZOOM coaching met Oilexpert

Naast toegang tot een community krijg je 5 uur persoonlijke coaching, zodat je vragen beantwoord worden.

2 jaar VIP toegang Mijn.beleggen.com + 1 jaar Premium abonnement Oilexpert.nl

Door de samenwerking tussen Harm van Wijk en Ronald de Zoete krijg je toegang tot beide platformen. Zo kun je bij Harm van Wijk alles vragen over beleggen en ben je bij Ronald aan het juiste adres als het gaat om groene energie. Kortom, alle ingrediënten voor een succesvolle toekomst!

Voor wie is de 500% Renewable Race?


De 500 Procent Renewable Race is een ideale cursus voor beginnende beleggers en mensen die hun investeringen willen verduurzamen. Als je geïnteresseerd bent in beleggen, geld wilt investeren en tijd hebt, is deze cursus een aanrader.

Geen get rich quick

Het doel is lange termijn beleggen; dit is geen "get rich quick" schema. Je investeert in de toekomst, zoals pensioenopbouw of een spaarpotje voor je kinderen. In 5 tot 10 jaar kun je je inleg tot wel 5 x vermenigvuldigen.

De groene energietransitie biedt aantrekkelijke investeringsmogelijkheden met een relatief laag risico. De cursus helpt je om de beste strategieën en bedrijven te kiezen voor deze groeiende sector.

Rendement door investering in groene energie

De cursus is niet voor iedereen geschikt vanwege de focus op lange termijn investeringen. Men streeft ernaar om in 5 jaar tijd bijvoorbeeld € 100.000 winst te maken met een investering van € 20.000. Echter, Ronald de Zoete en Harm van Wijk tonen aan dat je ook met kleinere bedragen kunt instappen.

Deze cursus richt zich op mensen die bereid zijn om risico's te nemen en meer rendement willen behalen dan op een spaarrekening, door te investeren in groene energie onder begeleiding van Ronald en Harm. *Disclaimer: Oilexpert is geen vermogensbeheerder en geeft geen individueel advies.

Route naar succes

Na het lezen van de 500% Renewable race review ben je wellicht enthousiast om je geld in 5 jaar te zien vervijfvoudigen. Het enige wat je hoeft te doen, is geduld hebben en de lessen volgen. De route naar succes wordt stap voor stap uitgestippeld.

Als je 5 jaar te lang vindt om je geld te verdubbelen, zijn er andere opties. De route naar succes kent echter vallen en opstaan. Harm en Ronald hebben de valkuilen al ervaren, zodat jij van hun expertise kunt profiteren en succesvol kunt beleggen.

Hoeveel kost de 500 Procent Renewable Race cursus?

De 500 Procent Renewable Race cursus is een waardevolle investering, ondanks de hoge kosten. Voor € 997 krijg je toegang tot de expertise van twee beleggingsexperts, plus vijf jaar lang tips, inzichten en exclusieve bonussen. Normaal gesproken zouden de kosten voor de bonussen oplopen tot € 1997, dus je bespaart € 1000 met deze aanbieding.

Rechtvaardige prijs

De prijs van de cursus is gerechtvaardigd, aangezien je wordt voorbereid om in de toekomst te investeren. Beleggen met een klein bedrag, zoals € 50, levert beperkte winsten op. Maar met grotere investeringen, zoals € 1000 of zelfs € 10.000, nemen de potentiële winsten aanzienlijk toe. Door de cursus te volgen, vergroot je je kansen op succesvolle investeringen in de komende vijf jaar, met als doel 500% winst.

De cursus is voordelig als je het vergelijkt met andere programma's die dezelfde prijs vragen voor slechts één jaar. In feite betaal je met deze actiepagina slechts € 16,62 per maand voor vijf jaar toegang tot de cursus en alle bijbehorende voordelen.

Waardevolle investering

Dus, als je serieus bent over het behalen van aanzienlijke winsten door middel van beleggen in groene energie, is de 500 Procent Renewable Race cursus een waardevolle investering. Het biedt de expertise en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te beleggen en je financiële doelen te bereiken.

Voordelen van de 500% Renewable race

De 500 Procent Renewable Race cursus biedt tal van voordelen die de investering de moeite waard maken. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  1. Twee ervaren mentors: Je krijgt toegang tot twee experts met 25-30 jaar ervaring in de beleggingswereld, namelijk Harm van Wijk en Ronald de Zoete. Beiden hebben hun eigen expertise, en jij profiteert van hun kennis.
  2. Geschikt voor beginners: De cursus is stapsgewijs opgebouwd, waardoor je geen technische kennis nodig hebt om te starten. Het is dus perfect voor beginnende beleggers.
  3. Toegang tot waardevolle bonussen: Naast de zes weken durende online training over het verdienen van geld in de energiemarkt, krijg je ook toegang tot talrijke bonussen. Deze omvatten actuele informatie over de energietransitie, een app met koop- en verkoopsignalen, Q&A-sessies en vijf uur individuele ZOOM-coaching met Oilexpert.
  4. Vijf jaar lang begeleiding: De cursus biedt maar liefst vijf jaar lang ondersteuning. Omgerekend kost dit je slechts ongeveer € 15 per maand voor een totaalbedrag van € 997.

Zoals je kunt zien in deze samenvatting, biedt de 500 Procent Renewable Race cursus veel waarde voor je investering. Naast de extra's profiteer je van de uitgebreide ervaring van twee experts op het gebied van beleggen. Bovendien hoef je geen technische kennis te hebben en krijg je gedurende vijf jaar alle informatie die je nodig hebt om succesvol te zijn. Met deze cursus krijg je alle tools en begeleiding die je nodig hebt om te slagen in de wereld van groene energiebeleggingen.

Nadelen van de 500% Renewable race

Hoewel de 500 Procent Renewable Race cursus veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen om rekening mee te houden:

  1. Lange termijn focus: De cursus is gericht op het behalen van een rendement van 500% over een periode van vijf jaar. Dit betekent dat je pas op lange termijn je geld terug zult verdienen. Het is dus belangrijk om te beseffen dat deze cursus vooral geschikt is voor mensen met geduld en een lange-termijnvisie op hun investeringen.
  2. Startkapitaal vereist: Hoewel het mogelijk is om met kleinere bedragen in te stappen, wordt op de website van Ronald de Zoete aangegeven dat een voorbeeldinvestering van €20.000 een winst van minimaal €100.000 kan opleveren. Dit betekent dat je enig startkapitaal nodig hebt om te beginnen met investeren en om te profiteren van het potentieel van de 500% winst. Desondanks kunnen ook kleinere bedragen voor aanzienlijke rendementen zorgen.

Bij het overwegen van deelname aan de 500 Procent Renewable Race cursus is het belangrijk om deze nadelen in gedachten te houden. Het is belangrijk om realistisch te zijn over de tijdshorizon van de cursus en het benodigde startkapitaal om het maximale rendement uit je investeringen te halen.

Als je bereid bent om geduldig te zijn en te investeren met een langetermijnvisie, kan deze cursus een waardevolle bron van kennis en begeleiding zijn voor het navigeren door de groene energiemarkt.

Wat zeggen andere mensen van de cursus?

Ronald de Zoete en Harm van Wijk genieten een uitstekende reputatie in de wereld van beleggen en investeren. Met respectievelijk Oilexpert en Beleggen.com hebben ze indrukwekkende Trustpilot-scores van 3,8 en 4,3 op 5,0. Hier zijn enkele opmerkingen van tevreden klanten:

Bereikbaar en transparant

Eén gebruiker prijst de benaderbaarheid van Ronald van Oilexpert.nl, en merkt op dat zijn ervaring als trader en fundamentele kijk op de markt duidelijk naar voren komt tijdens webinars. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zijn focus op de groene energietransitie sluit aan bij de richting waarin de wereld zich beweegt.

Een andere klant vertelt over hun ervaring met de 500 Renewable Race van Oilexpert. Ze vinden het interessant om op deze manier in de wereld van energietransitie te stappen. Oilexpert wordt geprezen om hun transparantie met betrekking tot het kopen en verkopen van aandelen. Hoewel de klant soms winst maakt en soms verlies lijdt, zijn ze tevreden met de bereikbaarheid van Oilexpert om vragen te beantwoorden en de algehele service.

Merkbare expertise

Tot slot is een andere klant lid geworden vanwege Ronalds uitgebreide kennis van energie. Zijn inzichten zijn meestal accuraat, wat het interessant maakt om te lezen over zijn ideeën. Energie is een onmisbare behoefte die door de energietransitie aanzienlijke veranderingen zal ondergaan.

In de samenvatting blijkt dat zowel Ronald de Zoete als Harm van Wijk gerespecteerde experts zijn in hun vakgebied. Ze bieden nuttige en betrouwbare inzichten, en hun klanten waarderen de kwaliteit van de aangeboden diensten. De 500 Procent Renewable Race cursus is een kans om van hun expertise te profiteren en te investeren in de toekomst van groene energie.

Conclusie

De 500 Procent Renewable Race is mogelijk het ideale programma om geld te verdienen op de energiemarkt. Met Harm van Wijk en Ronald de Zoete als experts, krijg je toegang tot een 6-weekse online training en waardevolle bonussen.

Geduld is een schone zaak

Beide heren hebben hun sporen verdiend in de beleggingswereld, met elk 25 tot 30 jaar ervaring. Hun kennis en expertise komen duidelijk naar voren in deze cursus. Extra's omvatten Live Q&A-sessies om al je vragen beantwoord te krijgen, VIP-toegang tot de beleggen.com-community en toegang tot de Oilexpert-app met duidelijke koop- en verkoopsignalen.

Als je bereid bent om de komende 5 jaar geduldig 500% winst te behalen, wacht dan niet langer en ga aan de slag met Harm van Wijk en Ronald de Zoete!

Na het lezen van deze 500% Renewable Race review, is de kans groot dat je enthousiast bent om te beginnen. Vijfvoudiging van je geld over een periode van 5 jaar klinkt aantrekkelijk. Het enige dat van je verwacht wordt, is geduld hebben en de lessen nauwgezet volgen. De route naar succes wordt gaandeweg voor je uitgestippeld.

Waar zie jij je over 5 jaar?

"Waar zie jij je over 5 jaar?". Dit is een vraag die vaak wordt gesteld bij bijvoorbeeld een evaluatiegesprek of in een sollicitatieprocedure. Het kan lastig zijn om na te denken over wat er in 5 jaar kan gebeuren. Maar met deze cursus weet jij in elk geval één ding: je zal dan een stuk rijker zijn

Als je 5 jaar te lang vindt om je geld te verdubbelen, kun je overwegen om, net als veel anderen, een andere route te kiezen. Echter, de weg naar succes gaat altijd gepaard met vallen en opstaan. Harm en Ronald hebben al veel geleerd uit hun ervaringen; je taak is om te blijven staan en hen te volgen.

Wil je ook binnen 5 jaar 500% winst maken op de energiemarkt? Bekijk dan nu het introductieaanbod van Harm van Wijk en Ronald de Zoete en start je reis naar financieel succes op de groene energiemarkt! Want waar zie jij jezelf over vijf jaar? Nou, in elk geval met 500% meer winst op de bank!

Over de schrijver
Reactie plaatsen