Hoe jij 1500 euro kan verdienen via het internet!
7 januari 2019 

Hoe jij 1500 euro kan verdienen via het internet!

1500 euro verdienen online is natuurlijk en behoorlijk bedrag . Er zijn veel mensen die net dit inkomen verdienen met een gewone baan. Stel je voor dat je 1500 euro kan verdienen naast je baan. Dan heb je dus eigenlijk gewoon een dubbel inkomen.

In dit blogbericht ga ik je vertellen hoe je 1500 euro kan verdienen via het internet.

1500 euro verdienen via het internet

Om je direct uit je dromen te helpen wil ik je vertellen dat je niet direct 1500 euro gaat verdienen via het internet. Voordat je ook maar een bedrag gaat verdienen moet je daarvoor eerst heel veel werk doen. Maar als je doorgaat en jezelf blijft inzetten zal je inkomen elke maand stijgen.

1500 euro verdienen via het internet is mogelijk en er zijn daarvoor genoeg manieren. Om je direct op weg te helpen geef ik je hieronder een aantal opties.

Geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met bloggen, er zijn veel mensen die er al mee bezig zijn maar er zijn ook nog heel veel mensen die het wel graag zouden willen maar er nog niet echt in geloven. Je kunt met bloggen heel veel geld verdienen op het internet.

Maar ook bij bloggen is het belangrijk dat je continu blijft werken aan je website om waarde toe te voegen. Dit doe je door regelmatig goede teksten te schrijven met daarin goede informatie over het onderwerp waar jij over blogt.

Als je geld wil gaan verdienen met bloggen en 1500 euro gaan verdienen via het internet, raad ik je aan om gewoon te beginnen. Maak een website/blog en ga beginnen met schrijven.

Je zal namelijk merken dat het schrijven niet vanaf het begin al heel makkelijk gaat. Hoe eerder je dus begint hoe eerder je het leert.

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen. Je kunt namelijk sponsoren krijgen, betaalde advertenties, en opdrachten voor bedrijven. Daarnaast kun je ook geld verdienen met bloggen door gebruik te maken van affiliate marketing en Google Adsense.

Geld verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarmee je producten promoot van iemand anders. Iemand heeft een product gemaakt, en wil deze graag verkopen. Hij kan daar dan advertenties voor maken en zo aan zijn klanten komen, maar hij kan er ook voor kiezen om andere mensen het product te laten promoten. Dat is wat affiliate marketing is.

Jij kiest een product uit dat je wil gaan promoten. Bouwt daar vervolgens een website omheen. Je geeft vervolgens zo veel mogelijk informatie over alles wat met dat product te maken heeft, en doet onder elke informatie blog een aanbieding voor het product dat je promoot.

Het feit dat je bezoekers namelijk je blogs lezen betekent dat ze geïnteresseerd zijn in het product dat je aanbiedt.  Lang niet iedereen zal op de link naar het product klikken. Maar als er iemand klikt en vervolgens het product via de aanbieder koopt, ontvang jij een commissie.

Ook met affiliate marketing is het belangrijk dat je een goede website bouwt en zo veel mogelijk informatie geeft. Ook hiermee moet je bezoekers gaan krijgen uit Google. Pas als je redelijk wat bezoekers naar je website krijgt, en zorgt dat dit blijft opbouwen ga je steeds meer geld verdienen met affiliate marketing. Met affiliate marketing is het zeker goed mogelijk om 1500 euro te verdienen. Er zijn zelfs affiliates die 168.000 dollar per maand verdienen (smartpassiveincome.com)

Geld verdienen met AdSense

Een andere manier om geld te verdienen via het internet is door gebruik te maken van Google Adsense. Google Adsense is een programma waarmee je Google advertenties op je website kan laten zien. Hiervoor moet je wel eerst geaccepteerd worden door Google.

Als je eenmaal bent geaccepteerd kun je simpel advertenties laten zien op je website. Dit doe je door een Code die je krijgt van Google Adsense op je website te plaatsen.

De meest makkelijke manier om Adsense aan je website te koppelen is om gebruik te maken van Geautomatiseerde advertenties. Hierbij bepaalt Google zelf waar de advertenties getoond worden, en ook welke advertenties.

Met Google Adsense ga je niet zo snel 1500 euro in de maand verdienen. Je krijgt namelijk maar een hele kleine vergoeding voor een klik op een advertentie. Wel kunnen de inkomsten die je uit Google Adsense haalt bijdragen aan het totaal. Vooral als je het combineert met affiliate marketing.

Simpel geld verdienen

Als je simpel geld wil verdienen is geld verdienen via het internet iets voor jou. Het is helemaal niet moeilijk maar het kost je alleen veel tijd in het begin. Maar als je eenmaal een grote website hebt opgezet, kost het je bijna geen tijd meer en blijven de inkomsten gewoon doorlopen.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je website onderhouden en er hooguit een keer per week een nieuw artikel op te plaatsen. Voor de rest loopt je website vanzelf.

Er zijn al zo veel mensen die meer dan 1500 euro per maand verdienen via het internet. Maar er zijn ook heel veel mensen die ermee beginnen en na een week of twee al weer stoppen.

Als je serieus bent over geld verdienen op het internet, wil ik je uitdagen om in ieder geval te blijven bouwen totdat je een verkoop hebt binnengehaald. Ga het allemaal gewoon eens een jaar proberen en kijk dan na dat jaar waar je staat. Je zal versteld staan wat het internet voor je kan doen, als je het slim aanpakt en zo veel mogelijk waarde creëert op je website.

Affiliate website beginnen

De makkelijkste manier om inkomsten te genereren met je website is door affiliate marketing toe te passen. Als je al een website hebt, kijk dan of er producten zijn die bij jouw onderwerp passen.

Als dit het geval is kijk je vervolgens of ze een affiliate programma hebben op de website. Zo ja, meldt je je hiervoor aan en zo nee, stuur je de eigenaar van het product een email om te vragen of het mogelijk is om het product te promoten.

Als je nog geen website hebt, kun je deze het beste maken met WordPress. Als je nog niet weet hoe je een website moet maken, raad ik je aan om de onderstaande cursus te volgen.

Nadat je bent aangemeld bij een affiliate programma heb je nu een product om te promoten. Vervolgens ga je allerlei teksten schrijven die te maken hebben met dat product en plaats je telkens onderaan elk blogbericht een speciale affiliate link naar het product.

Telkens als je lezers doorklikken naar de pagina en vervolgens de aankoop doen krijg jij daarvoor betaald. Zo simpel is affiliate marketing.

Cursus affiliate marketing

Om snel aan de slag te gaan met affiliate marketing is het een goed idee om eerst de basis te leren. Hier wordt je namelijk uitgelegd in stappen welke dingen je moet doen, om zo goed mogelijk van start te gaan. De affiliate marketing revolutie cursus volgen heeft mij heel veel tijd en geld gescheeld, ondanks dat ik moest betalen voor de cursus.

Je leert direct hoe je snel en eenvoudig een website maakt, en hoe je zo snel mogelijk naar je eerste affiliate commissie gaat. Voor iedere beginner is het een goed idee om de cursus te volgen.

Wil je meer informatie over de cursus? Klik dan op de onderstaande knop

[maxbutton id=”5″ ]

Over de schrijver
Wij zijn Writgo.nl. We zijn een team van gepassioneerde schrijvers en helpen andere online bedrijven meer resultaat behalen op het internet. Hoewel we voor vrijwel alle soorten online bedrijven content schrijven, ligt onze focus op affiliate marketing. Bij Writgo.nl zijn we allemaal bekend met affiliate marketing en weten we daarom ook precies welke content een affiliate website nodig heeft. Daarnaast schrijven we ook steeds meer content voor andere soorten bedrijven, webshops en zelfs bol.com verkopers. In de blogberichten op onze website lees je alles over hoe jij geld kunt verdienen op het internet. Zelf zijn we actief bezig met verschillende vormen van online geld verdienen en zorgen we er zo voor dat we binnen Writgo.nl. Verschillende inkomstenbronnen opbouwen. Met onze blogs helpen we je jou dat ook bereiken. De beste manier om te beginnen met online geld verdienen is toch echt wel affiliate marketing. Ik raad je daarom ook zeker aan om De Affiliate Marketing Revolutie te volgen. Klik hier om naar de kortingspagina te gaan. Hier krijg je echt al heel veel goede informatie over hoe jij kunt beginnen met Affiliate Marketing. Daarnaast is het ook een Absolute aanrader om de Affiliate Marketing Webinar van Corné Marchand en Robert Jansen GRATIS te volgen. RESERVEER DIRECT GRATIS JE PLEK!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down