arrow_drop_up arrow_drop_down
1000 euro verdienen met affiliate marketing? Hoe lang duurt het?
6 februari 2019 

1000 euro verdienen met affiliate marketing? Hoe lang duurt het?

Ben jij benieuwd of je 1000 euro kunt verdienen met affiliate marketing? Als je voor het eerst leest over affiliate marketing, krijg je al snel het idee dat je met affiliate marketing geld kunt verdienen zonder daarvoor ook maar iets te hoeven doen. Het lijkt alsof je duizenden euro's kunt verdienen met affiliate marketing zonder ook maar enige inspanning te leveren.

Toen ik net begon met affiliate marketing dacht ik precies hetzelfde. Ik dacht dat ik slapend rijk zou worden en dat mijn bankrekening gevuld zou zijn elke dag opnieuw.

Helaas kwam ik er al snel achter dat je met affiliate marketing helemaal niet zo snel slapend rijk wordt en dat je wel degelijk moet werken om er een succes van te maken.

Maar dat je 1000 euro kunt verdienen met affiliate marketing is zeker. Niet alleen kun je 1000 euro verdienen, je zou het praktisch gezien ook elke dag kunnen verdienen.

Hoe veel geld jij gaat verdienen met affiliate marketing is helemaal aan jezelf. Dat is het mooie van dit business model. In dit blogbericht bespreek ik met je hoe je 1000 euro kunt verdienen met affiliate marketing en wat je daarvoor precies moet doen.

Ook vertel ik je wat ik doe om 1000 euro te verdienen met affiliate marketing en waarom het absoluut de moeite waard is om je ervoor in te zetten. Lees daarom zeker verder.

1000 euro verdienen met affiliate marketing?

De kans is groot dat jij via Google hebt gezocht naar hoe je 1000 euro kunt verdienen met affiliate marketing. De vraag is dan alleen wil je slechts eenmalig 1000 euro verdienen, wekelijks, maandelijks of dagelijks.

Afhankelijk van jouw financiele doelen is het belangrijk om een bepaalde mate van actie te ondernemen. Als jij duizend euro per dag wilt verdienen met affiliate marketing is het natuurlijk logisch dat jij je daarvoor meer moet inzetten dan wanneer je gaat voor eenmalig 1000 euro verdienen.

Voordat ik dieper in ga op hoe je daadwerkelijk 1000 euro kunt verdienen met affiliate marketing, wil ik je laten weten dat het absoluut mogelijk is om duizenden euro's te verdienen met affiliate marketing. Het ligt er maar net aan hoe graag jij het wilt en wat jij bereid bent ervoor te doen.

Toen ik net begon met affiliate marketing geloofde ik nog niet dat het echt mogelijk was. Toch heb ik de stap gezet om erachter te komen of het daadwerkelijk zo was. Inmiddels verdien ik meer dan duizend euro op het internet en heeft dat voor mij bewezen dat het allemaal echt mogelijk is.

In het vervolg van dit artikel neem ik je mee in mijn methode van affiliate marketing en wat ik ervoor heb gedaan om 1000 euro te verdienen met affiliate marketing.

De kans is groot dat als jij dezelfde stappen zet, jij ook 1000 euro kunt verdienen met affiliate marketing.

Affiliate marketing met je eigen website

Toen ik voor het eerst begon met affiliate marketing ging ik op zoek naar manieren waarmee ik geld kon verdienen en waarbij ik zelf zo min mogelijk hoefde te doen. Ik kwam daarmee al snel uit bij affiliate marketing via Facebook, AFfiliate marketing met adverteren etc.

Het leek makkelijk om simpelweg een advertentie op te zetten en vervolgens bezoekers naar de affiliate pagina's te sturen. Maar in werkelijkheid was het helemaal niet gemakkelijk en heeft me dat veel geld gekost.

Na een tijd zonder enig resultaat kwam ik uit bij de affiliate marketing revolutie. Dit is een afiliate marketing cursus die je stap voor stap leert hoe jij succesvol kunt worden met affiliate marketing.

Omdat ik al een paar dingen had geprobeerd, was ik totaal niet overtuigd van de methode en was ik vooral sceptisch. Hierdoor heeft het voor mij enige tijd geduurd voordat ik begon met de cursus.

Toen ik eenmaal de cursus had aangeschaft en aan de slag ben gegaan met de cursus, kwam ik er al snel achter dat er best veel waardevolle informatie werd gegeven.

Ik leerde daar dat je snel succesvol kunt worden met affiliate marketing door het maken van een affiliate website. Met deze website zou ik dan teksten schrijven die ervoor zorgden dat de juiste bezoekers naar mijn website kwamen vanuit Google en die geinteresseerd waren in wat ik aanbood.

Toen ik eenmaal met de cursus aan de slag ging zijn dit de stappen die ik heb gezet om 1000 euro te verdienen met affiliate marketing.

1. Eigen WordPress website maken

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het belangrijk dat je aan de slag gaat met het maken van je eigen website. Via deze website zorg je ervoor dat gerichte bezoekers naar je website komen waar jij affiliate producten promoot.

Hoewel er veel andere manieren zijn om affiliate marketing toe te passen, is gebleken dat dit een van de meest succesvolle manieren is on affiliate marketing toe te passen.

Daarnaast is deze manier van affiliate marketing ook een van de meest eenvoudige manieren om je eigen business op te zetten.

Winstgevend worden met affiliate marketing

SInds ik ben begonnen met affiliate marketing in combinatie met mijn eigen website, ben ik eigenlijk helemaal niet veel meer gaan werken. Het mooie aan affiliate marketing is namelijk dat het helemaal niet zo tijd rovend is. Het enige dat je hoeft te doen is een of meerdere keren per week een artikel zoals deze op je website te publiceren en je bent klaar voor de week.

Zelf kies ik ervoor om 1 of twee artikelen per week te publiceren of oude berichten te updaten. Dat komt omdat ik naast affiliate marketing ook een content marketing bureau run voor affiliates. Jij als affiliate kunt dus je teksten bestellen bij mij en ik zorg er dan voor dat jouw website steeds meer bezoekers krijgt.

Zelf heb ik gemerkt dat mijn websites zelfs met 1 of 2 teksten per week al behoorlijk groeien en daarmee ook de maandelijkse inkomsten.

2. Veel goede waardevolle teksten toevoegen aan je site

Hoe wel goede en waardevolle content een van de belangrijkste aspecten is van een succesvolle affiliate website, weten veel beginners het te presteren om te veel tijd te investeren in andere onbelangrijke dingen. De kans is groot dat als jij net begint, je veel waarde zal hechten aan het design van je website, de snelheid van je website en social media.

Toch is het vooral voor jou als beginner super belangrijk om te weten dat het toevoegen van nieuwe teksten aan je website ervoor zal zorgen dat jij steeds dichter bij je 1000 euro met affiliate marketing doel zal brengen.

Je kunt nog zo een mooi website hebben of zo actief zijn op social media, maar als de content op je website niet goed is of de verkeerde bezoekers naar je website stuurt, ga je geen geld verdienen.

Om er dus voor te zorgen dat jij precies de juiste dingen doet is het belangrijk om de nodig affiliate marketing skills te leren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dat helemaal zelf te doen, maar je kunt daar ook een cursus voor volgen. Daar kom ik later nog op terug.

3. Het internet voor jou laten werken

Door een eigen website te starten en daar affiliate marketing producten op te promoten, laat jij het internet voor jou werken. Het internet is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week online. Dat betekent dat jij ook geld kunt verdienen als je niet online bent.

Hoe meer teksten jij publiceert op je affiliate website die van waarde zijn, hoe meer geld je zal gaan verdienen met affiliate marketing.

Probeer daarom minimaal één keer per week een nieuw artikel te schrijven. Lukt het je niet om zelf regelmatig nieuwe teksten te schrijven of ben je geen geboren schrijver? Bekijk dan onze content diensten.

4. Vooral niet opgeven

Hoewel veel websites je beloven dat je binnen zeer korte tijd veel geld kunt verdienen met affiliate marketing, wil ik je graag vertellen dat dit voor de meeste mensen niet het geval is. Sterker nog, de meeste mensen die beginnen met affiliate marketing zullen nooit geld verdienen.

Dat komt overigens niet omdat je geen geld kunt verdienen met affiliate marketing, maar dit komt puur omdat de meeste beginners niet genoeg geduld hebben om te wachten op de eerste commissie.

Het kan namelijk een behoorlijke tijd duren voordat je geld gaat verdienen met affiliate marketing, maar hoe eerder je begint hoe sneller je geld verdient.

Het kost namelijk tijd voordat jouw website gevonden wordt in de zoekmachines. Daarnaast moet je ook nog het vertrouwen winnen van Google om goede posities te krijgen.

Het is dus belangrijk om zeker niet op te geven als je na een paar maand werk nog geen geld verdient. Er komt een moment dat het balletje begint te rollen en dan zal je blij zijn dat je al die tijd bent doorgegaan.

5. Volg de Affiliate Marketing Revolutie

Eerlijk, je kunt alle informatie gewoon vinden op het internet als je goed zoekt, maar ik raad je absoluut aan om de affiliate marketing revolutie te volgen. Vooral als je ambities hebt om meer dan 1000 euro te verdienen met affiliate marketing is een kleine investering in een cursus geen moeite.

Ook ik heb een lange tijd getwijfeld om een cursus te volgen, maar had gewild dat ik direct met de cursus aan de slag was gegaan. Het mooie aan de affiliate marketing revolutie is dat alle stappen je gewoon worden voorgedaan, waardoor je zelf niet meer op zoek hoeft naar de juiste informatie.

Als jij precies doet wat er in de cursus verteld wordt en er ook daadwerkelijk mee door blijft gaan, is de kans heel groot dat jij over een tijd meer dan 1000 euro verdient met affiliate marketing.

Mij is het gelukt door de strategie van de cursus te volgen. Dan is het voor jou absoluut mogelijk om hetzelfde te doen. Ik ben namelijk niet veel slimmer dan andere mensen en ik heb geen speciale talenten waardoor ik succesvol ben geworden.

Het enige dat ik had was een droom, doorzettingsvermogen en wilskracht om te bereiken wat ik wil. Als jij ook weet door te zetten gaat het jou ook lukken.

Over de schrijver
Mijn naam is Mike Schonewille en ben eigenaar van Writgo.nl. Al een lange tijd ben ik bezig met affiliate marketing. Ook leef ik 100% van het internet en heb ik tegenwoordig geen baan meer. Omdat ik dankzij Online geld verdienen zo een fijn leven heb gekregen, wil ik jou helpen dat ook te bereiken. Met Writgo richten we ons voornamelijk op affiliate marketeers, maar ook als jij een webshop hebt of een andere soort website hebt, helpen we je natuurlijk graag! Toen ik begon met Affiliate Marketing heb ik de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Dit was een van de beste beslissingen in mijn leven. Sindsdien is mijn leven veranderd. Wil je ook met affiliate marketing beginnen? Dan raad ik de Affiliate Marketing Revolutie Absoluut aan!
Reactie plaatsen